Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih Črpalka Eheim CompactOn 600 Pretok od 250 do 600l/h

29 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
JEAN PIERRE
2 sporočila
jean pierre fr
Kakšne so dimenzije črpalk Eheim 300 in 600
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Dimenzije so naslednje:
- KOMPAKTNA ČRPALKA 300 L/H 1000
Dimenzije črpalke: 54.5 x 34.5 x 51.5 mm

- KOMPAKTNA ČRPALKA 600 L/H 1001
Dimenzije črpalke: 84 x 45 x 65 mm

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
YANG
1 sporočila
yang fr
Pozdravljeni, ali je akvarij velikosti 80*40*30 cm primeren za 12 diskusov velikosti 9-10 cm, ali potrebujem 1000L kompakt? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, če vaš akvarij vsebuje več kot 600L, bo dejansko treba preiti na močnejšo črpalko. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
Carine
2 sporočila
carine fr
Pozdravljeni, ali bi ta črpalka ustrezala akvariju s prostornino 300l in prostorom velikosti 10x10 cm? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Zdravo, Ta črpalka ne bo dovolj močna. Priporočamo vam ta model: https://www.zoomalia.com/animalerie/pompe-pour-aquarium-compact-1000-a-debit-variable-de-150-a-1000l-h-p-6232.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
MANON
1 sporočila
manon fr
Pozdravljeni, ali je ta črpalka primerna za 50-litrski rezervoar? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, pretok je pri tem izdelku res nastavljiv. Kljub temu pa gre za črpalko in ne za filter. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
CAROLINE
1 sporočila
caroline fr
Pozdravljeni, imam akvarij s prostornino 30 litrov, ali je črpalka compact 600 primerna? Ali bi bil model compact 300 dovolj?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Kompakt 300 se zdi res zadosten. S spoštovanjem, Sandy iz Zoomalia
jocelyne
1 sporočila
jocelyne fr
pozdravljeni, ali bi ta črpalka ustrezala za akvarij približno 110l? hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta črpalka bi morala ustrezati vašemu akvariju. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
CHRISTELE
1 sporočila
christele fr
Pozdravljeni, ali ta črpalka omogoča praznjenje akvarija (50 l)?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Da, brez težav, če ostanemo na isti ravni ali spodaj. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Marie-Claude
1 sporočila
marie-claude fr
Pozdravljeni, Ali je ta črpalka zelo tiha, saj je namenjena za uporabo v spalnici. Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta črpalka je precej tiha. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
aurore
1 sporočila
aurore fr
Pozdravljeni Kakšne so dimenzije te črpalke, prosim? Kompaktna 1000 ne gre v moj dekantacijski rezervoar, želel bi vedeti, ali je ta manjša. Hvala vnaprej
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Dimenzije so:Širina 45,00 mmDolžina 84,00 mmGlobina 65,00 mm S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
Christiane
1 sporočila
christiane fr
Pozdravljeni, ali mi lahko poveste, ali bi ta črpalka ustrezala za moje bazene velikosti 125 litrov? In kakšne so dimenzije te črpalke? Imam lastno notranjo filtracijo, prostor za črpalko je 10x10 cm. Katero mi priporočate? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Priporočamo vam to črpalko: https://www.zoomalia.com/animalerie/pompe-universelle-compact-300-a-debit-variable-de-150-a-300l-h-p-6226.htmlNjene dimenzije so V54.5xD34.5xŠ51.5mm. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
AMPARO
4 sporočila
amparo fr
Pozdravljeni, mi lahko poveste, ali bi ta črpalka lahko ustrezala biobox 2 kot nadomestilo za easy flux 600 za akvarij s prostornino 115 litrov? Hvala in lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta črpalka ni primerna za Biobox. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
matthieu
1 sporočila
matthieu fr
pozdravljeni, imam notranji kip, ki meri 1,50 m, želim pa imeti majhen pretok, približno 50 L/H. Mislite, da bi bil EHEIM 600 primeren, saj je navedena višina 1,30 m, ali pa morda 1000 (z omejitvijo sesalnega pretoka s silikonom na primer)? Ali pa imate morda kakšen drug izdelek, ki bi bolje ustrezal mojim pričakovanjem (majhen pretok/višina)? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Eheim 1000 črpalka se zdi povsem primerna za vaše potrebe. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
michel
1 sporočila
michel fr
Pozdravljeni, mi lahko poveste, ali je črpalka EHEIM COMPACT 600 primerna za dvigovanje vode iz zunanjega bazena s prostornino 150 litrov v laguno? Dolžina cevi je med 1,50 in 2,00 metra, višina pa med 10 in 40 cm. Kakšna je dolžina napajalnega kabla? Hvala za vaš odgovor. Lep pozdrav, M GUIADER
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, namesto tega vam priporočamo črpalko za ribnik: https://www.zoomalia.com/animalerie/pompe-pour-bassin-c-146-1.html S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
Antoine
2 sporočila
antoine fr
Pozdravljeni, kakšen je izhodni premer?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Izhodni premer je 1 cm. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Antoine
2 sporočila
antoine fr
Pozdravljeni, katero cev bi morali uporabiti na izhodu?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, potreben je cevi premera 12/16 eheim ali jbl. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo