Vprašanja, razprave o izdelkih Notranja črpalka Eheim CompactOn 1000
26 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
eric
Pozdravljeni, ali se ta črpalka prilega v biobox 2 namesto easyflux 900 od tecatlantis, ki je zelo hrupna. Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Na žalost vam ne moremo zagotoviti združljivosti te črpalke druge znamke.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Na žalost vam ne moremo zagotoviti združljivosti te črpalke druge znamke.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
claire
Pozdravljeni, ali mi lahko prosim date mere? Pravkar sem kupil novo črpalko, vendar ne paše v predvideni prostor za filtracijski sistem - ne želim ponoviti iste napake. Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta črpalka meri 7,5 cm dolžine x 5,5 cm širine x skupna višina 9 cm. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
christelle
živjo, se prilega na juwel 96l? lp
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, potrebujete manj močno črpalko, ta je priporočljiva od 1000L naprej. Spodnja povezava prikazuje bolj ustrezno črpalko: https://www.zoomalia.com/animalerie/pompe-compact-600-a-debit-variable-de-150-a-600l-h-p-6230.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia
Dober dan,
obveščamo vas, da je premer cevi 17,00 mm.
Lep pozdrav,
Belen iz Zoomalia
obveščamo vas, da je premer cevi 17,00 mm.
Lep pozdrav,
Belen iz Zoomalia
1 sporočila
aniello
Pozdravljeni, pravkar sem pridobil to črpalko. Želel bi imeti ustrezno cev in iztočni koleno, ker je koleno, ki ga imam, preluknjano. Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Na žalost trenutno v našem katalogu nimamo izpustnega kolena, ki bi bilo specifično za vašo črpalko.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Na žalost trenutno v našem katalogu nimamo izpustnega kolena, ki bi bilo specifično za vašo črpalko.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
rémi
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali lahko uporabim črpalko za dvig vode za uporabo v dekantacijskem sistemu pod mojim akvarijem?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, pretok se spreminja glede na vodni stolpec, to pomeni, da pri 1 metru pretok znaša samo še 480L/h. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
patricia
Dober večer, zanima me črpalka Compact 1000, ali je enostavna za montažo? Potrebujem še kakšno drugo opremo za njeno delovanje? Hvala za vaše odgovore.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta črpalka je zelo enostavna za namestitev, potrebovali boste cev velikosti 12/16 za njeno priključitev.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
émilie
dimenzija črpalke, ki jo je treba namestiti v akvarijsko škatlo s 100 litri. hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Dimenzije te črpalke so: 5,4 x 9,4 x 7,8 cm. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
2 sporočila
gilbert
velikosti CEVI PROSIM? (PREMER)
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Uporabiti morate cev premera 17 mm.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Uporabiti morate cev premera 17 mm.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
2 sporočila
benjamin
Pozdravljeni,
imam akvarij s 260 litri in ne vem, katero črpalko naj izberem. Tista, ki je trenutno nameščena, se mi zdi premalo močna..
Lep pozdrav, Benjamin
imam akvarij s 260 litri in ne vem, katero črpalko naj izberem. Tista, ki je trenutno nameščena, se mi zdi premalo močna..
Lep pozdrav, Benjamin
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Pretok te črpalke se zdi primeren za vaš akvarij.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
olivier
Pozdravljeni,
Pravkar sem oddal naročilo za to črpalko, med drugim bi potreboval 30 cm ustrezne cevi, vendar sem našel le pakiranja po 25 m. Sem spregledal?
Lepo pozdravljen,
Olivier.
Pravkar sem oddal naročilo za to črpalko, med drugim bi potreboval 30 cm ustrezne cevi, vendar sem našel le pakiranja po 25 m. Sem spregledal?
Lepo pozdravljen,
Olivier.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Imamo ga v velikosti 2,5m, vendar je trenutno v postopku ponovnega zalog. Počakati boste morali, da bo spet na zalogi. https://www.zoomalia.com/animalerie/tuyau-gris-transparent-2-5m-anti-algues-plusieurs-tailles-p-6364.html
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Imamo ga v velikosti 2,5m, vendar je trenutno v postopku ponovnega zalog. Počakati boste morali, da bo spet na zalogi. https://www.zoomalia.com/animalerie/tuyau-gris-transparent-2-5m-anti-algues-plusieurs-tailles-p-6364.html
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
gilles
Izhod te črpalke je premera 17, zato morate uporabiti cev s premerom 19/27 mm, kajne? Ali obstajajo reducirni spojniki, ki bi jih lahko uporabili na izhodu te črpalke in s tem imeli cev manjšega premera? Hvala vnaprej
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Izvirni izpust črpalke Eheim 31002220 omogoča namestitev Eheimove cevi premera 16/22, nato pa je mogoče namestiti redukcijski rokav, ki se zmanjša od premera 16/22 na 12/16. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
michel
Pozdravljeni, rad bi izvedel, kakšen je premer cevi, ki je potreben za to črpalko? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, premer izhoda je 17 mm. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
stephane
Dober večer, rad bi vedel, ali je ta črpalka zelo tiha, saj imam notranji dekantacijski rezervoar v svojem akvariju in iščem zelo zelo tiho črpalko za akvarij v dnevni sobi. Akvarij ima 140 litrov vode notri. Lep pozdrav,
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,ta črpalka je zelo dobre kakovosti, trenutno pa vam ne moremo zagotoviti, da bo tako tiha, kot bi si želeli.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia