Vprašanja, razprave o izdelkih Notranji filter EHEIM Biopower 240
17 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
470 sporočila
michel
Palica je orientirana približno 45° glede na površino. Filtrirne mase lahko prav tako vplivajo, od spodaj navzgor v prvi košari dam velike keramične obročke, nato srednje v drugo, majhne v tretjo, in zaključim s srednjo, nato fino peno. Izogibajte se perlanu, saj preveč zavira pretok. Michel
6 sporočila
fabienne
V redu, hvala še enkrat
470 sporočila
michel
Pozdravljeni, imam 240 L akvarij in filter Eheim pro4+600 z močjo pretoka 1200 l, kar je več kot dovolj. Morda bi bilo treba preveriti položaj izpustne cevi. Moj akvarij je kot pragozd z dvema koreninama in kar nekaj kamni. Odkar sem šel k Eheimu, pred približno dvema letoma, nisem več sesal. Michel
6 sporočila
fabienne
Dober večer, najlepša hvala za vaše nasvete
6 sporočila
fabienne
zunanji filter, ki ga imam, je nizkocenovni Watsea .... obratuje že 3 mesece in kljub vzdrževanju izgublja moč .... mislim, da naložba v filter Oase ali Eheim ni luksuz, če želite biti brez skrbi. Preveč se mučim tukaj ... najlepša hvala za vaš odgovor. Kako ste postavili vaše cevi? Fabienne
6 sporočila
fabienne
Pozdravljeni, imam akvarij, dolg 1 m 20, zelo nasajen z rastlinami, z veliko koreninami in kamninami. Prebivalci so sestavljeni iz 40 gupijev, 6 otocinclusov, 5 polžev clytons, 8 kozic in 9 korydorasov. Uporabljam zunanji filter z močjo 1200 l na uro, vendar tok ni zadosten in moj akvarij je vedno umazan. Ali menite, da bo uporaba tega notranjega filtra učinkovita? Ali naj ga uporabim samostojno ali v kombinaciji z drugim? Ali bo bakterijska masa zadostna za moj akvarij? Hvala, lep dan vsem.
3 sporočila
jm
Pozdravljeni, ta filter je predviden za 240 litrov, mislim, da je vaša posoda večja, zato bi morala biti dobra kombinacija obeh filtrov, ali pa priključite vodno črpalko, ki bi imela tok usmerjen proti mestom, kjer se nabirajo nečistoče.
6 sporočila
fabienne
Pozdravljen, hvala za vaš hiter odgovor na moje prejšnje vprašanje. Moje akvarij ima prostornino 230 litrov. Ali obstajajo notranji filtri, ki so bolj zmogljivi v istem kakovostnem razredu kot Eheim?
3 sporočila
jm
Osebno ostajam pri Eheim, močnejša črpalka bi lahko povzročila prevelik pretok!
3 sporočila
reymond
Pozdravljeni,
želel bi vedeti, ali je ta filter popoln, pripravljen za uporabo z vključenimi filtrirnimi masami ali jih je treba predvideti ob naročilu? Hvala za vaš odgovor.
Lep pozdrav,
SR
želel bi vedeti, ali je ta filter popoln, pripravljen za uporabo z vključenimi filtrirnimi masami ali jih je treba predvideti ob naročilu? Hvala za vaš odgovor.
Lep pozdrav,
SR
1 sporočila
natacha
Filter je dobavljen z filtrirnimi masami.
3 sporočila
jm
Pozdravljeni, je dobavljen popoln, ničesar ni treba dodati za zagon.
7 sporočila
david
Pozdravljeni, katero filtracijsko maso potrebujem za ta notranji filter Biopower 240?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Uporabite lahko naslednje filtrirne medije ali zamenljive vložke: https://www.zoomalia.com/animalerie/cartouche-de-filtration-pour-filtre-eheim-aquaball-60-130-180-et-biopower-160-200-240-p-9115.html https://www.zoomalia.com/animalerie/cartouche-au-charbon-actif-pour-filtre-eheim-aquaball-60-130-180-et-biopower-160-200-240-p-9116.html https://www.zoomalia.com/animalerie/cartouche-anti-phosphate-pour-filtre-eheim-aquaball-60-130-180-et-biopower-160-200-240-p-9118.html https://www.zoomalia.com/animalerie/biomech-p-29962.html Substrat Pro 250ml: ref 43143 EHEIM AKTIV oglje 250 ML: ref 43144 S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
julie
Pozdravljeni, ali lahko v akvarij, dolg 1,50 metra in s prostornino 300 litrov, namestim dva notranja filtra Biopower 240, če bosta postavljena nasproti drug drugega? Hvala :)
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, dejansko lahko namestite dva filtra: enega na vsakem koncu za maksimalno filtracijo. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
4 sporočila
aurélien
Pozdravljeni, imam zunanji filter JBL E 901 za svoj akvarij s 240l, ki se mi zdi nekoliko nezadosten glede učinkovitosti (veliko odpadkov na tleh); zato bi želel dodati notranji filter, ki bi dopolnil obstoječega. Ali bi bil ta model primeren? Ali bi bil pretok prevelik? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta bi moral biti ustrezen, pod pogojem, da uporabljate samo tega. Pravzaprav bi lahko uporaba obeh bila malo preveč. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia