Vprašanja, razprave o izdelkih
11 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
sebastien
Pozdravljeni, ta izdelek sem kupil pred 2 letoma in sem z njim zelo zadovoljen na vsakem dopustu. Na žalost se je zlomil zatič za držanje rezervoarja za kosmiče. Ali mi lahko poveste, če se ta del prodaja posebej in kako ga lahko pridobim? Vnaprej hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Žal ta izdelek ni na voljo posamično. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
véronique
Pozdravljeni, ali to lahko pritrdimo na pleksi steklo? Imam odprt akvarij, ki je prekrit samo s pleksi steklom. Ali so ježki ponovno pozicionirani? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, res je, ta izdelek lahko uporabljate na pleksi steklu.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
jessica
Pozdravljeni, odsoten bom 3 tedne in imam akvarij s 24 litri, ali bi ta dozirnik ustrezal? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta distributer bi moral res ustrezati.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
phil
Ali lahko ta razdelilnik postavimo pod rampo akvarija Aquatlantis AquaDream 80, ki nima odprtine?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Odsvetujemo vam, da ga postavite pod rampo. Lep pozdrav, Madeline iz Zoomalia
1 sporočila
florent
Ali ta naprava sprejme vse vrste hrane za eksotične ribe?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Ta naprava je primerna za vse vrste hrane.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
Ta naprava je primerna za vse vrste hrane.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
2 sporočila
pierre
Pozdravljeni, Kako poteka programiranje razdeljevanja hrane? In ali ga je mogoče postaviti na rampo za akvarij? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, tukaj je podroben opis hranilnika Hydor: - Deluje na 2 bateriji tipa AA LR6 (nista priloženi) - Zmogljivost posode je 90ml (približno 30 dni s kosmiči) - Nastavljiv odmerek - Enostavno nastavljanje programov za distribucijo hrane do 3-krat na dan - Barvni svetlobni indikator prikazuje izbrani program - Utripajoči signal svetlobnega indikatorja pokaže, kdaj je treba zamenjati baterije, avtonomija približno 30 dni - Sistem za mešanje s pomočjo vibracij, da se prepreči zlepljanje - Protikapalna zasnova posode preprečuje vdor vlage in ohranja hrano svežo in suho. Posoda je tudi prozorna za lažji nadzor doziranja - Možnost priključitve na zračno črpalko za preprečevanje vlaženja - Priložen samolepilni Velcro trak za pritrditev, možna je namestitev na akvarijsko svetilko. - Dimenzije 150x76x60mm Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia