Dodatki za PODGANE

4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Ornella
3 sporočila
ornella fr

Pozdravljeni,

Težko najdem ustrezne dodatke za podgane. Lahko mi poveste, kateri izdelki so primerni za mojo kletko tower? Koliko hišk, visečih mrež, tunelov, vrst posod, cevi, tipov lestev, dodatnih ploščadi itd. potrebujem? Ideje za opremljanje kletke so zelo dobrodošle! Hvala vam

Nella

Elodie
135 sporočila
elodie fr

Pozdravljeni,

kateri model kletke Tower ste izbrali in koliko podgan imate?

Hvala!

Elodie iz Zoomalie

Ornella
3 sporočila
ornella fr
<left>Model kletke stolpnega tipa s tremi nadstropji in ne bi znala povedati, kateri model je :s in trenutno imam eno podgano in kmalu nameravam posvojiti še dve drugi podgani!!! Zaenkrat je moja podgana v veliki kletki s pokrovom iz pleksi stekla in z rešetkastim odprtjem na vrhu.</left><left>Nella</left>
Elodie
135 sporočila
elodie fr

Pozdravljeni Nella,

lahko izberete:

1 veliko hišico in 1 majhno ali 3 majhne za vaše podgane.

1 stekleničko za vodo

cevi za igro

2 viseči mreži

dodane so lahko tudi police (odvisno od modela kletke Tower)

1 posodo

Tu je nekaj primerov izdelkov.

Lep dan,

Elodie iz Zoomalie

Ornella
3 sporočila
ornella fr

SUPER !!! Najlepša hvala ... To mi je v pomoč s klikljivimi povezavami ;)

Lep dan :-)

Ornella

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo