Vprašanja, razprave o izdelkih
13 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
priscille
Pozdravljeni, ali je ta razdelilnik kompatibilen z akvarijem Capri 80 od Ferplasta?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta avtomat je povsem primeren za Capri 80. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
isabelle
Pozdravljeni, ali je ta dozirnik združljiv s palčkami ali popolno hrano za vodne želve, prosim?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta dozirnik je primeren za hrano za ribe v palčkah in kosmičih. Primeren je lahko tudi za hrano za želve, če velikost granul ni prevelika. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
eric
ali lahko vanje postavimo polnilne baterije hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
ne, ta naprava ne deluje z akumulatorskimi baterijami.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
ne, ta naprava ne deluje z akumulatorskimi baterijami.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
christophe
Pozdravljeni,
Ali ta izdelek ustreza modelu, ki je predstavljen na spletni strani proizvajalca:
https://www.ferplast.com/en/shop/fish-supplies/aquarium-equipments/chef-pro
Ker na sliki, ki je na vaši strani, ne vidim prednjega pokrova.
Hvala.
Lep pozdrav,
Christophe.
Ali ta izdelek ustreza modelu, ki je predstavljen na spletni strani proizvajalca:
https://www.ferplast.com/en/shop/fish-supplies/aquarium-equipments/chef-pro
Ker na sliki, ki je na vaši strani, ne vidim prednjega pokrova.
Hvala.
Lep pozdrav,
Christophe.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, res gre za isti izdelek, staro vizualno podobo smo zamenjali z novo. Priložena je tudi navodila za uporabo.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
franck
je ta distribucija primerna za svetlobno rampo, ki je visoka 6 cm? In kako je pritrjena? Ali obstajajo drugi modeli, ki bi jo lahko nadomestili? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta model bi moral ustrezati, saj meri 5,5 cm v višino. Ni sistema za pritrditev, ker je ta model namenjen vgradnji v ograjo. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalie
2 sporočila
kevin
Pozdravljeni, moj dozirnik hrane CHEF PRO je danes zjutraj pokvarjen, rad bi vedel, kaj naj storim? Kupil sem ga 03. aprila 2012. Moja naročilo je št. AP1218276. Lep pozdrav, Kevin DO
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Prosimo, zastavite vaše vprašanje v podpori za stranke, v razdelku SAV.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia
2 sporočila
joëlle
ZDRAVO, je možno ta izdelek pritrditi na ODPRT zasajen zaboj z DEBELINO stekla 10 mm??? hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Ne, distributer mora biti postavljen na ravno površino.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Ne, distributer mora biti postavljen na ravno površino.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia