Vprašanja, razprave o izdelkih Dennerle Posebni CO2 + pH Indikator
3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
cyril
pozdravljeni, cena je označena 8,99 evra, ko pa ga dam v košarico, se spremeni v staro ceno 9,99 evra. Lep pozdrav
1 sporočila
céline
Pozdravljeni, žal je to cena za enega, če vzamete v kompletu. Veliko cen je prikazanih na ta način, kar je zavajajoče z njihove strani!!!
3 sporočila
lionel
Iskreno, ne glede na ceno, v mojem primeru je bil izdelek popolnoma neučinkovit, čeprav sem od njega pričakoval veliko. Ali nisem razumel, kako deluje, ali pa test za okušanje (ki naj bi bil najboljši) govori neumnosti. Ukvarjam se z akvaponiko, zato je dodajanje CO2 precej pomembno, nikoli nisem videl, da bi se barva spremenila, razen če bi direktno vlil vodo v reagent (haha, to ni namen). Zelo razočaran, ne glede na ceno, tudi če bi bil za 1 €, bi ga morda ponovno kupil za dvojno ceno, če bi bil zanesljiv. Morda bi potreboval nasvete za pravilno uporabo.
3 sporočila
lionel
PS. Sem dobro očistil in pospravil mehurček, v katero naj bi se ta izdelek vstavil (ko sem jo obrnil na glavo, nalil reagent, zaprl in nato previdno obrnil, nato pa vse vstaviti v akvarij...) ... Nič. Barva se nikoli ne spremeni, ne glede na to, ali mehurček postavim tik nad CO2 razpršilnik ali na nasprotno stran akvarija, pri čemer čakam več kot teden dni med vsako pozicijo. Iskreno, test s kapljicami je veliko bolj zanesljiv. Imam mehurček Dennerle (od katerih uporabljam veliko drugih izdelkov z velikim zadovoljstvom) in komplet za polnjenje, kot je ta, naprodaj, če koga zanima. :) Opravičujem se, le redko dam negativne pripombe. Iskreno, plačal bi dvojno, če bi dobro delovalo, sicer pa ne.