Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih Dennerle Posebni CO2 + pH Indikator

3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
cyril
1 sporočila
cyril fr
pozdravljeni, cena je označena 8,99 evra, ko pa ga dam v košarico, se spremeni v staro ceno 9,99 evra. Lep pozdrav
Céline
1 sporočila
céline fr
Pozdravljeni, žal je to cena za enega, če vzamete v kompletu. Veliko cen je prikazanih na ta način, kar je zavajajoče z njihove strani!!!
Lionel
3 sporočila
lionel fr
Iskreno, ne glede na ceno, v mojem primeru je bil izdelek popolnoma neučinkovit, čeprav sem od njega pričakoval veliko. Ali nisem razumel, kako deluje, ali pa test za okušanje (ki naj bi bil najboljši) govori neumnosti. Ukvarjam se z akvaponiko, zato je dodajanje CO2 precej pomembno, nikoli nisem videl, da bi se barva spremenila, razen če bi direktno vlil vodo v reagent (haha, to ni namen). Zelo razočaran, ne glede na ceno, tudi če bi bil za 1 €, bi ga morda ponovno kupil za dvojno ceno, če bi bil zanesljiv. Morda bi potreboval nasvete za pravilno uporabo.
Lionel
3 sporočila
lionel fr
PS. Sem dobro očistil in pospravil mehurček, v katero naj bi se ta izdelek vstavil (ko sem jo obrnil na glavo, nalil reagent, zaprl in nato previdno obrnil, nato pa vse vstaviti v akvarij...) ... Nič. Barva se nikoli ne spremeni, ne glede na to, ali mehurček postavim tik nad CO2 razpršilnik ali na nasprotno stran akvarija, pri čemer čakam več kot teden dni med vsako pozicijo. Iskreno, test s kapljicami je veliko bolj zanesljiv. Imam mehurček Dennerle (od katerih uporabljam veliko drugih izdelkov z velikim zadovoljstvom) in komplet za polnjenje, kot je ta, naprodaj, če koga zanima. :) Opravičujem se, le redko dam negativne pripombe. Iskreno, plačal bi dvojno, če bi dobro delovalo, sicer pa ne.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo