Vprašanja, razprave o izdelkih
13 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
maeva
Katere prodnike lahko kupim za moj akvarij s ciklidi (Malawi), da se ne poškodujejo, ko jih vzamejo v usta?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Potrjujemo, da je, kot je navedeno v opisu izdelka, ta gramoz zaobljen, tako da se dnoživke ne poškodujejo. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
11 sporočila
Katera je znamka tega izdelka?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, znamka tega izdelka je Dennerlé. Lepo pozdravljeni, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
aurelie
Pozdravljeni, koliko kg prodnikov potrebujem za akvarij s 250 l? Ali lahko mešanica črnega diamanta, temno rjavega, sivine skrilavca in belega ustvari lep učinek? Če ne, katero barvo mi priporočate?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, potrebovali boste približno 20kg gramoza za plast debeline okoli 3cm. Izbrana barva je odvisna od vaših preferenc, ta izbira bi morala biti primerna.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
roland
Pozdravljeni, v besedilu tega izdelka ponujate barvo naravno belo, ki me zanima. Vendar je ni na seznamu za naročilo. Ali je možno naročiti pri vas ali ne? Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, na žalost tega izdelka ne prodajamo več. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalie
1 sporočila
nicolas
Pozdravljeni,
mi lahko poveste, kakšna je ustreznost med označbami Dennerlé temno rjava in rjavkasto rjava ter označbami Zoomalia rjava in temno rjava?
Hvala vnaprej.
mi lahko poveste, kakšna je ustreznost med označbami Dennerlé temno rjava in rjavkasto rjava ter označbami Zoomalia rjava in temno rjava?
Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Spremenili smo tehnični list proizvoda za gramoz. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
loyer
zdravopotreboval bi toliko vrečk po 10 kg za akvarij velikosti 150*50 cm?hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Za približno 4cm debelo plast gramoza potrebujete 4 pakete.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
cyril
Pozdravljeni, lahko mi prosim poveste, katera barva (rjava ali temno rjava?) tega gramoza je najbližje barvi MANADO pri JBL? Gre za moj 400l akvarij. Hvala vam vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Temno rjava se zdi, da je bolj podobna manado od JBL.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia