Denarnica
12 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
carole
Kako uporabiti vsoto v denarnici?
274 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Da uporabite stanje na vaši denarnici, ga morate odšteti na plačilni strani, ko ste izbrali način dostave.
Lep pozdrav, Yoanna iz Zoomalie
Da uporabite stanje na vaši denarnici, ga morate odšteti na plačilni strani, ko ste izbrali način dostave.
Lep pozdrav, Yoanna iz Zoomalie
1 sporočila
elodie
Pozdravljeni, ne najdem polja za uporabo denarnice, ne prikaže se, ko izberem način dostave...
3 sporočila
carmela
Pozdravljeni, kako uporabiti svojo denarnico? Nikjer se ne pojavi, kje se lahko opravi odbitek. Lep pozdrav
3 sporočila
julie
Pozdravljeni, Enako je pri meni, imam 5 € za uporabo v denarnici. Nemogoče jih je odšteti, nobena vrstica se ne prikaže, niti po izbiri stroškov pošiljanja jih ne moremo aktivirati. Kako naj torej storim?
274 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, za uporabo vašega dobropisa bo dovolj, da oddate novo naročilo in kliknete na "Denarnica: ...€ - Odštej od mojega naročila" pred potrditvijo načina plačila. Ostajam vam na voljo za dodatne informacije. Se vidimo kmalu, Lep pozdrav, Anaïs iz Zoomalie.
3 sporočila
julie
Dober večer, točno to sem storil, vendar ni mogoče odbiti tega zneska, ni vrstice "odbij od mojega naročila", niti pri pregledu denarnice, kot da teh 5 evrov ni bilo potrjenih. Nikoli jih ne bom mogel uporabiti!
274 sporočila
zoomalia
Pozdravljena Julie, da bom lahko opravila preverjanje, mi lahko posredujete svoj e-poštni naslov, povezan z vašim strankinim računom Zoomalia? V pričakovanju vašega odgovora, Anaïs iz Zoomalije
3 sporočila
julie
Pozdravljeni, moj e-poštni naslov je [email protected]. Hvala lepa
274 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni Carole, za uporabo vaše denarnice, po izbiri načina dostave, boste preusmerjeni na plačilno stran. Preprosto kliknite "odštej od mojega naročila" pred nadaljevanjem s plačilom. Kmalu nasvidenje. Amandine iz Zoomalia
2 sporočila
olivia
Pozdravljeni, sem v enaki situaciji, ne morem ugotoviti zneska v moji denarnici in ne vidim nobene možnosti, da bi to storil [email protected]
2 sporočila
olivia
ups, če je v redu, sem našel, hvala
274 sporočila
zoomalia
Pozdravljena Ambre, Vašo zahtevo sem dobro upoštevala. Denarnica je sestavni del vaših plačilnih sredstev, znesek le-te lahko uporabite v celoti ali delno po vaši izbiri. Nimate možnosti, da jo sami napolnite, večinoma jo uporabljajo naše ekipe, da vam pomagajo, če naletite na nepravilnosti. Za uporabo tega dobropisa preprosto oddajte novo naročilo in kliknite "Denarnica: ...€ - Odštej od mojega naročila", preden potrdite način plačila. Ostajam vam na voljo za dodatne informacije. Na svidenje, Coralie iz Zoomalije.