Vprašanja, razprave o izdelkih
3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
7 sporočila
delphine
ja, gre res za planarije
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
V lekarni ali pri veterinarju so na voljo različni izdelki: fluvermal, no-planaria ter dolthène. Morda lahko svoje vprašanje zastavite na forumu, kjer bi vam ljubitelji lahko predlagali bolj naravne metode.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
V lekarni ali pri veterinarju so na voljo različni izdelki: fluvermal, no-planaria ter dolthène. Morda lahko svoje vprašanje zastavite na forumu, kjer bi vam ljubitelji lahko predlagali bolj naravne metode.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
7 sporočila
delphine
Dober večer, to je drugič, ko ima moj akvarij s 72 litri majhne bele črve na steklih in na tleh, čeprav sem ga že izpraznil in na novo napolnil. Ali so lahko ti črvi tubifeksi? Ali obstaja izdelek, s katerim bi se jih lahko znebil, saj jih ne najdem ravno estetskih; očitno moj par nigrov nima nič proti in jih poje, ampak jih je toliko, da ne vem, kaj naj storim, glede na to, da imam na dnu akvarija popolno plast na osnovi vulkanskega kamenja, ki jo menjam samo enkrat na leto
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
To so morda planarije... Za več informacij bi potrebovali fotografijo. Lahko objavite fotografijo na forumu pod rubriko aquario? Imamo izdelke za zdravljenje parazitov na ribah, vendar ne na steklu akvarijev.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
To so morda planarije... Za več informacij bi potrebovali fotografijo. Lahko objavite fotografijo na forumu pod rubriko aquario? Imamo izdelke za zdravljenje parazitov na ribah, vendar ne na steklu akvarijev.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia