CO2 sistem Carbo Start E200 posebna izdaja
5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
3 sporočila
dolores
Pozdravljeni, instalacija sistema je bila opravljena pred 2 urama in še vedno ni mehurčkov pri difuzorju. Navodila za namestitev so bila upoštevana. Mi lahko pojasnite? Hvala
470 sporočila
michel
Pozdravljeni, nastavite regulator na 1,5 bara. Če ne, preverite pravilno delovanje EV. Michel
3 sporočila
dolores
Ta komplet ne vsebuje manometra za merjenje tlaka, kako lahko vem, če elektromagnetni ventil deluje pravilno??
470 sporočila
michel
EV ob priklopu naredi majhen klik. Je zadnji pokrovček pravilno nameščen? Moral bi biti vijak za nastavitev števila mehurčkov na minuto. Na začetku ga odprite do konca, nato pa postopoma prilagajajte. Je ob namestitvi EV pobegnil plin? Michel
3 sporočila
dolores
Pozdravljeni, Hvala, Michel, za vaša današnja priporočila, zdaj vse deluje pravilno, samo sem sinoči premaknil protipovratni ventil na mesto, čim bliže izstopu iz akvarija. Imam še en problem z mehurčkom, v njem ni vode kljub temu, da je od včeraj popolnoma potopljen, zato je nemogoče šteti mehurčke. Lahko pa jasno vidimo veliko mikro mehurčkov, ki izhajajo iz difuzorja.
470 sporočila
michel
Treba je naliti vodo v števec mehurčkov, napolniti ga do polovice. Michel