Forum za akvaristiko

CO2 sistem Carbo Start E200 posebna izdaja

5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Dolores
3 sporočila
dolores fr
Pozdravljeni, instalacija sistema je bila opravljena pred 2 urama in še vedno ni mehurčkov pri difuzorju. Navodila za namestitev so bila upoštevana. Mi lahko pojasnite? Hvala
Michel
470 sporočila
michel fr
Pozdravljeni, nastavite regulator na 1,5 bara. Če ne, preverite pravilno delovanje EV. Michel
Dolores
3 sporočila
dolores fr
Ta komplet ne vsebuje manometra za merjenje tlaka, kako lahko vem, če elektromagnetni ventil deluje pravilno??
Michel
470 sporočila
michel fr
EV ob priklopu naredi majhen klik. Je zadnji pokrovček pravilno nameščen? Moral bi biti vijak za nastavitev števila mehurčkov na minuto. Na začetku ga odprite do konca, nato pa postopoma prilagajajte. Je ob namestitvi EV pobegnil plin? Michel
Dolores
3 sporočila
dolores fr
Pozdravljeni, Hvala, Michel, za vaša današnja priporočila, zdaj vse deluje pravilno, samo sem sinoči premaknil protipovratni ventil na mesto, čim bliže izstopu iz akvarija. Imam še en problem z mehurčkom, v njem ni vode kljub temu, da je od včeraj popolnoma potopljen, zato je nemogoče šteti mehurčke. Lahko pa jasno vidimo veliko mikro mehurčkov, ki izhajajo iz difuzorja.
Michel
470 sporočila
michel fr
Treba je naliti vodo v števec mehurčkov, napolniti ga do polovice. Michel

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo