Briketi

1 odgovor
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
sandra
1 sporočila
sandra fr
Pozdravljeni, za mojo mlado psičko Husky staro 8 mesecev se odločam med popolnimi briketi za mladičke, ki sem jih že preizkusila pri prvem naročilu, ker ste mi jih podarili kot darilo, in med briketi brez žit za mladičke?? Kateri bi bili bolj primerni za njeno pasmo ...
Sophie
44 sporočila
sophie fr
Pozdravljeni,

Optimus recepti so razviti z največjo skrbnostjo, da izpolnjujejo potrebe mladičkov in jim nudijo vse potrebne hranilne snovi za njihovo rast in razvoj imunosti z odlično prebavljivostjo. Recept Puppy Complete vsebuje riž in druge žitarice, ki so dozira s previdnostjo v primerjavi z drugimi zelo znanimi znamkami, ki uporabljajo žitarice kot glavno sestavino. Te žitarice pomagajo povezati brikete in so prav tako vir energije za mladičke. Za tiste, ki niso naklonjeni žitaricam, je recept Puppy Grain Free narejen na osnovi krompirja, katerega škrob služi za povezavo briketa, in je zato brez glutena, da se izognete vsem tveganjem alergij za najbolj občutljive pse.

Lep pozdrav,

Sophie iz Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo