Forum za akvaristiko

Bojevnik

1 odgovor
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Alicia
1 sporočila
alicia fr
Pozdravljeni, imam 25-litrski akvarij za bojno ribo, ki jo imam že 4 dni. Kupila sem knjigo o bojnih ribah, ker nisem zaupala prodajalcu. Namestila sem črpalko z nizkim pretokom in grelnik, ki je trenutno nastavljen na 22 stopinj po mnenju prodajalca, vendar se mi zdi, da potrebuje več. Razmišljam, da bi termostat postopoma povišala. Ampak na katero temperaturo naj se ustavim? Glede rastlin sem dala majhne gobice in dve rastlini (ne spomnim se imena, ampak bojna riba rada zahaja vanju). Nad vodo sem pustila 4-5 cm zraka, imam pokrov, da ne bi skočila ven, in dva manjša polža, da preprečim prisotnost alg. Žal nisem mogla počakati 30 dni za zagon akvarija, da bi se izognila dušikovemu vrhuncu. Kaj lahko naredim, da ji pomagam? Odkar je pri meni, je rdeče sušene ličinke komarjev, vendar jih ujame in nato izpljune belo ličinko. Ali sploh jé? Kako variirati njeno prehrano?
Josette
23 sporočila
josette fr

Pozdravljeni

Čas je treba vzeti ... to je najpomembnejša stvar, ko začnete z akvarijem. Redno boste morali izvajati teste, vendar obstaja nevarnost, da bo vaša riba umrla zaradi vaše prenagljenosti.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo