Bojevnik s plavutjo spodaj, ki se začne cefrati...
1 odgovor
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
kelly
Pozdravljeni vsi, prihajam po informacije od najbolj veščih med vami, v resnici sem opazil, da ima moj bojevnik od včeraj naprej spodnjo plavut, ki se cefra. Kljub temu, ko sem brskal po različnih forumih, se mi poraja vprašanje, ali gre za gnilobo plavuti? Ne vem, saj je cefranje minimalno in ne morem ugotoviti, ali gre za gnilobo. Delil bom fotografijo tega opažanja. Hvala vnaprej za vašo pozornost, Lep pozdrav.
155 sporočila
jérémy
Pozdravljeni,
Za fotografijo mislim, da na tem forumu ni mogoče. Razen plavutfinske gnilobe ne vidim, kaj bi to lahko bilo, še posebej pri ribi s tančičastimi plavutmi. Če ni bil poškodovan, potem je to zagotovo posledica stresa. Veliko poguma, sera bactopur bi morda lahko pomagal, vendar ni zagotovo, toda če je to začetek bolezni, potem zakaj ne poskusiti. Vendar ne poznam vašega akvarija in zdravljenje akvarija lahko prinese zaplete, ki bi lahko povzročili dodatne težave, in vse to ima stroške. Odločiti se morate sami.
Lep pozdrav,
Jérémy
Za fotografijo mislim, da na tem forumu ni mogoče. Razen plavutfinske gnilobe ne vidim, kaj bi to lahko bilo, še posebej pri ribi s tančičastimi plavutmi. Če ni bil poškodovan, potem je to zagotovo posledica stresa. Veliko poguma, sera bactopur bi morda lahko pomagal, vendar ni zagotovo, toda če je to začetek bolezni, potem zakaj ne poskusiti. Vendar ne poznam vašega akvarija in zdravljenje akvarija lahko prinese zaplete, ki bi lahko povzročili dodatne težave, in vse to ima stroške. Odločiti se morate sami.
Lep pozdrav,
Jérémy