Vprašanja, razprave o izdelkih Biobox easybox vata
13 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
anaele
Pozdravljeni, želel bi vedeti, kakšno velikost potrebujem za filter minibio box
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Treba je vzeti velikost XS. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
christelle
Pozdravljeni, želel bi vedeti, kakšna mora biti velikost za biobox 1, prosim.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, za biobox 1 boste potrebovali velikost S. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
bruche
DOBER DAN, ALI MI LAHKO POSREDUJETE MERE ŠKATEL S, M IN L? HVALA
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, na strani izdelka smo dodali dimenzije za 3 velikosti: XS, S in L. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
jean-claude
Pozdravljeni, ali prodajate sintetično vato tipa "Riwalon" za zunanji filter. Čakam na vaš odgovor, da dokončam svoje naročilo. Hvala. Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Na žalost tega izdelka nimamo. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
lionel
kako odpreti škatlo za zamenjavo vate z univerzalno vato hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ne morete odpreti škatle, da bi zamenjali vato, vzeti morate novo. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
10 sporočila
marisa
Rad bi vedel, ali se to odpre za zamenjavo vate. Namreč, rad bi kupil paket univerzalne vate. Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, škatla se odpira, vendar težko. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalie.
2 sporočila
marie-ange
posvojila par molijev; 60 belih mladic (2 legla) 30 mladih gupi; 2 oklepna soma... voda ostaja motna kljub pogostim menjavam vode (sluzasta umazanija) filtrirne mase BIOBOXA so smešne za filtriranje 170 litrov AQUATLANTIS-a..... Pri mojem starem akvariju 320 litrov, filtrirne mase na prostem (cevi, zelena goba, črna goba) nisem imela te bele motne vode, impregnirane z bakterijami flisane blazinice .... Pravijo, da hranim preveč, ampak kako "prilagoditi" hrano za 80 mladic.. Imam dva oklepna soma in preveč polžev.... Ali bi mi lahko kdo pomagal dozirati hrano za mojo valilnico? Hvala vnaprej!! sham832OO7
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, s čim hranite svoje mladice? Ali imate tudi dobro filtracijo? Kakšno vrsto filtra in moč filtra uporabljate? Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia