Forum za akvaristiko

Bella napada

7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
virginie
5 sporočila
virginie fr

dober večer

pred enim mesecem sem kupil 2 majhni samici Bella iste velikosti. Akiarij delita z "čistilnim" ribo.

Od takrat ena od samic nenehno napada drugo in ji poškoduje hrbet.

Opazil sem madeže na žrtvi napadov in zdi se, da se ne razvija toliko.

Mi lahko pomagate?

hvala

virginie
5 sporočila
virginie fr

živjo Pierrot

ali to vpliva na morebitni odgovor?

Sem novinec na tem področju...

Upam na vaše nasvete

hvala

Pierre
134 sporočila
pierre fr

Ja, ne poznam ribe "bella". Vendar če gre za betta borce (lepa riba z dolgimi plavutmi), jih je treba ločiti, saj je mogoče dati le enega posameznika na akvarij (od tod njihovo ime borci).

Večinoma se borijo samci, vendar se v nekaterih primerih tudi samice odzovejo enako.

virginie
5 sporočila
virginie fr

hvala hvala

trgovina za male živali, ki nam jih je "podtaknila", ni menila, da bi bilo koristno, da nam pove o tej mali podrobnosti ..;

Takoj jo bomo odpeljali. Uboga!!!

tudi za čistilca???

Pierre
134 sporočila
pierre fr

Ne, čistilec (verjetno gre za vrsto pleko, ki sesa stekla) ne bo povzročal težav z bojevniki (lahko namreč dodate kar nekaj drugih vrst rib z bojevniki)!

virginie
5 sporočila
virginie fr

povejte mi,

ali lahko naš betta živi sama ali ji moramo poiskati družabnika druge vrste?

Pierre
134 sporočila
pierre fr

Lahko popolnoma sam preživi (ta vrsta je v svoji domovini znana po tem, da preživi v lužah, čakajoč na vrnitev deževne sezone).

virginie
5 sporočila
virginie fr

OK

bojevnica kot člani moje živalske in človeške družine

kri ni voda, moja vera

hvala za vse

držite se

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo