Forum za akvaristiko

Bela pega bolezen

2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Noemie
6 sporočila
noemie fr
Zdravo, pravkar sem opazila na samici platy, ki je včeraj skotila, bele pike. Vem, da je bolezen belih pik, ki jo je treba hitro zdraviti, zato se sprašujem, kaj naj naredim oziroma kupim. Hvala za odgovor, zelo sem zaskrbljena. P.S.: Moja samica platy je skotila v akvariju, nismo želeli uporabljati legla... Moj akvarij: akvarij z 80L z: gretjem, filtrom, kamni, koreninami, dekoracijo, veliko rastlin, manado in prebivalci, kot so 4 platy (2 samici in 2 samca), 4 moški gupiji, 2 kozici, 3 polži in 1 čistilec
Noemie
6 sporočila
noemie fr
https://linksharing.samsungcloud.com/UYZB5osl66wN
Michel
470 sporočila
michel fr
PozdravljeniMožnost zdravljenja z metilenskim modrilom (1 do 5 kapljic/L vode) in nepredelano soljo iz Guérande 1g/L, izvajati 2 do 3 dni.Michel

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo