Forum za akvaristiko

Barva dojenčkov

3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Christine
2 sporočila
christine fr
Pozdravljeni,Moja črna samica gupija in moj modri samec sta imela mladiče.Ti so stari 2 tedna in imajo vsi črno repno plavut.Ali bodo vsi enake barve kot njihova mati ali se lahko obarvajo modro ali v kakšno drugo barvo, ko odrastejo?Hvala za vašo razlago
Michel
470 sporočila
michel fr
PozdravljeniSamice bodo obdržale črni rep. Samci bodo dobili različne barve. Počakajmo in poglejmo, kot bi rekel veliki Bretonec.
Christine
2 sporočila
christine fr
Hvala za vaš odgovor, torej se lahko črna barva spreminja med rastjo mladic? Pri kateri starosti dobijo svojo končno barvo?
Michel
470 sporočila
michel fr
Že dolgo nisem imel gupijev, če se pravilno spominjam, lahko začnemo prepoznavati samce, ki dobijo barve, od dveh mesecev naprej, samice ostanejo neopazne. Razmnoževati se lahko začnejo okoli 3 ali 4 mesece. Pazite na križanje v sorodstvu, saj se to lahko zgodi zelo hitro.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo