Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih Timer Easyled control 2 Plus za LED svetilko Easyled

8 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Marcel
2 sporočila
marcel fr
kako priključiti krmilnik easyled 2 na svetilko easyled dolžine 145 cm, če vemo, da ima ta svetilka dva transformatorja, da ima krmilnik izhod za vsako svetilko (črna žica), in da ima vsak transformator dve žici, eno rdečo in eno črno?
Marcel
2 sporočila
marcel fr
Kje lahko kupim 24v, 5 amperov transformator za krmilnik easyled 2? (ugodna cena)
Michel
470 sporočila
michel fr
Bolje je kupiti drugi krmilnik, saj je cenejši kot transformator 5A. Vendar na krmilniku Luminus lahko namestim 2 napajalnika. Kakšna je dolžina cevi in iz katere generacije so, 1 ali 2? Če so to 1200 tipa 2, imajo vsak po 62w in so dobavljeni s transformatorjem 3.5A pri 24v. Michel
CHRISTIAN
1 sporočila
christian fr
Pozdravljeni, v opisu izdelka je navedeno, da je možno prilagoditi svetlobno intenzivnost (od 0 do 100 %). Sledil sem navodilom za nastavitev časovnih intervalov za oba kanala, vendar se ni prikazala nobena možnost za nastavitev intenzitete. Je to normalno?
Michel
470 sporočila
michel fr
navadno po nastavitvi časovnega območja za kanal 1 preidemo na nastavitev časa vzhoda in zahoda sonca, nato pa na nastavitev intenzitete. Na koncu preklopimo na "on" in naprava potrdi, da so parametri shranjeni. Nato nadaljujemo z nastavitvijo kanala 2. Michel
GILLES
1 sporočila
gilles fr
Opis je napačen. Isti problem sem imel tudi po zamenjavi, vedno ista težava. Po stiku s proizvajalcem so mi pojasnili, da so krmilniki za nastavitev intenzivnosti v škatli, ki jasno navaja to novost. To je v oranžnem in črnem šestkotniku.
Patrick
2 sporočila
patrick fr
Pozdravljeni, imel sem isti problem. V opisu je navedeno, da je mogoče nastaviti svetlobno intenzivnost. Ali gre za zavajajočo reklamo ali za napako izdelka. Zato sem svojo napravo poslal nazaj podjetju Zoomalia za popravilo ali zamenjavo. To se je zgodilo pred približno enim tednom in čakam na njihov odgovor.
Michel
470 sporočila
michel fr
easyled control 1 plus, 2 plus in Luminus lahko prilagodijo svetlobno intenzivnost, v katalogu aquatlantis vidimo oranžno-črn heksagonalni logotip. Oprema, prodana na zoomalia, je zastarela, prodajajo staro s opisom novega.
Patrick
2 sporočila
patrick fr
Dober večer, preberite odgovore na temo, objavljene spodaj.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo