Vprašanja, razprave o izdelkih
6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
13 sporočila
ludivine
Pozdravljeni, spraševal sem se, ali je mogoče filter, ki je nameščen na sredini akvarija, premakniti ali odstraniti iz akvarija za čiščenje filtrirnih medijev. Če to ni mogoče, me zanima, ali je ta filter res tako velik, saj na fotografiji izgleda, kot da zavzema precej prostora v akvariju in kako naj poteka vzdrževanje filtra in filtrirnih medijev? Hvala vam za vaš odgovor. Lep pozdrav.
1 sporočila
jean-eudes
Ali ta akvarij vključuje grelec?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, kot je navedeno v opisu, ta akvarij je popoln in vključuje grelec Aquatlantis 100W. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
nicolas
Pozdravljeni, želel bi izvedeti, ali je črni filtrirni del (ki je na sredini na 2. sliki) mogoče postaviti na stran ali pa je privzeto pritrjen na dno na sredini. Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, filter je po privzetku s silikonom pritrjen na sredino. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
tiphaine
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali je mogoče ribe videti iz vseh strani akvarija. Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Obstajajo 3 strani (sprednja stran in stranice), kjer boste lahko videli ribe.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia