Forum za akvaristiko

Aqua Star Cube od Ferplast

7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
JOHAN
4 sporočila
johan fr

Pozdravljeni, pri iskanju novega akvarija sem z velikim presenečenjem odkril serijo STAR podjetja Ferplast. Zato objavljam na to temo, da bi izvedel, če kdo od vas ima akvarij te serije. Zdi se mi, da imajo veliko malenkosti (hidravlični dvigalo za pokrov, ojačitev iz aluminija ...), ki so me prepričale, da sem se resno odločil za STAR CUBE. Lahko delite z mano vaše izkušnje (pozitivne ali negativne) z akvarijem te serije? Hvala vnaprejLep pozdrav

Pierre
134 sporočila
pierre fr

Živjo Johan,

Imam prijatelja, ki ima akvarij STAR 120. Res je prijeten in ima veliko majhnih dodatkov, kot praviš. Pri tem akvariju res ni pravih minusov (Ferplast je znan po kakovosti svoje opreme), razen cene. Če te pritegne kvaliteta akvarija, ga lahko brez problema kupiš, vendar glede na razmerje med prostornino/ceno je precej drag!

Upam, da sem ti lahko malo pomagal ;)

JOHAN
4 sporočila
johan fr
<left>Dober večer, Pierrot,

<left>hvala za te dodatne informacije.

[left>V resnici vsi ti majhni dodatki dajejo vtis o akvariju zelo visoke kakovosti in predvsem trpežnosti, ampak je gotovo, da se to dragi plača (preveč dragi???)!!!

[left>Pravzaprav me na tem modelu najbolj privlači sistem varnostne žice na vrhu in na dnu v lateralni smeri, ki nadomešča ojačitve iz stekla.

Govorim o tem, ker se je mojemu zadnjemu akvariju (300l) odlepila centralna ojačitev in ne želim ponovno doživeti iste nevšečnosti s prihodnjim akvarijem. Že prvič sem imel srečo, da nisem dobil 300l vode v hiši, zato ne želim še drugič izzivati usodo.

Zato moja usmerjenost na kakovostne akvarije.

Če imaš kakšne modele, ki bi mi jih priporočil po nižjih cenah, sem zainteresiran!!!

[left>Hvala

Pierre
134 sporočila
pierre fr

Popolnoma iskreno ne poznam nobenega enakovrednega. Zelo malo proizvajalcev tvega vlaganje v višji razred, ker to zadeva veliko manj ljudi.

JOHAN
4 sporočila
johan fr

In v manjši kakovosti ??? So drugi modeli Ferplast vredni nakupa?

Druge znamke kot aqua?

Lepo pozdravljeni

Pierre
134 sporočila
pierre fr

Pozdravljeni,

opravičujem se za čas odziva, toda zadnja dva dni nisem imel internetne povezave.

Če iščete nekaj s slabšo kakovostjo, a z lepim zaključkom, lahko pogledate linijo akvarijev Dubai od Ferplast. Pravkar so prišli na trg in njihovi akvariji so moderni in privlačni!

Drugače pa je en, ki se mi zdi prijeten in dobro dodelan, ampak ima poseben stil. Gre za model Osaka od Fluvala.

JOHAN
4 sporočila
johan fr

Dober večer,

res sem opazil, da je serija dubay dobro opremljena. Moral bi še enkrat obiskati trgovino in si to bolje ogledati.

Sprva sem bil nagnjen k nakupu fluval osaka, ampak sem na nekaterih forumih prebral, da ima samo en prečni ojačevalnik in da so mnogi doživeli iste težave, kot sem jih imel z mojim prejšnjim akvarijem... tako da kljub njegovi privlačni estetiki sem pritisnil na zavoro z obema nogama!

Pierre
134 sporočila
pierre fr
<left>Dubaj je res prijeten. Po mojem mnenju boste, če ga boste našli v trgovini, hitro ugotovili, da je dobro dokončan (še posebej v primerjavi z Juwelom, Atlantisom in drugimi bolj razširjenimi znamkami)

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo