Vprašanja, razprave o izdelkih
5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
marie helene
Dober večer, lahko mi prosim poveste, ali je pohištvo belo in mat ali sijajno? Ali je tudi vrh akvarija bel? Kaj pomeni črna led? Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, pohištvo se prodaja samostojno, je mat bele barve. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
theo
Pozdravljeni,
Želel bi izvedeti, ali je pohištvo Fuision 60 belo Aquatlantis: Model 1: Mere 60,5 x 40,5 x 83 cm na zalogi ali če je potreben rok za prejem?
Hvala vam.
Želel bi izvedeti, ali je pohištvo Fuision 60 belo Aquatlantis: Model 1: Mere 60,5 x 40,5 x 83 cm na zalogi ali če je potreben rok za prejem?
Hvala vam.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ti pohištva so na voljo samo po naročilu, pred odpremo je treba pričakovati čakalno dobo 6 dni. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
evelyne
Pozdravljeni,
Ker mi estetika originalnega pohištva modela Osaka ni všeč, bi bila globina pohištva model Fusion lahko združljiva s čisto posodo Osaka 260, ki je, na žalost, ne prodajate več? Zahvaljujem se vam za informacije, ki mi jih boste posredovali.
Lep pozdrav
Ker mi estetika originalnega pohištva modela Osaka ni všeč, bi bila globina pohištva model Fusion lahko združljiva s čisto posodo Osaka 260, ki je, na žalost, ne prodajate več? Zahvaljujem se vam za informacije, ki mi jih boste posredovali.
Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta pohištvo ne bo ustrezalo, ker je posoda Osaka preveč globoka. Globina pohištva je samo 40 cm. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia