Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih

5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Marie helene
1 sporočila
marie helene fr
Dober večer, lahko mi prosim poveste, ali je pohištvo belo in mat ali sijajno? Ali je tudi vrh akvarija bel? Kaj pomeni črna led? Hvala za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, pohištvo se prodaja samostojno, je mat bele barve. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Theo
1 sporočila
theo fr
Pozdravljeni,

Želel bi izvedeti, ali je pohištvo Fuision 60 belo Aquatlantis: Model 1: Mere 60,5 x 40,5 x 83 cm na zalogi ali če je potreben rok za prejem?

Hvala vam.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ti pohištva so na voljo samo po naročilu, pred odpremo je treba pričakovati čakalno dobo 6 dni. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
EVELYNE
1 sporočila
evelyne fr
Pozdravljeni,

Ker mi estetika originalnega pohištva modela Osaka ni všeč, bi bila globina pohištva model Fusion lahko združljiva s čisto posodo Osaka 260, ki je, na žalost, ne prodajate več? Zahvaljujem se vam za informacije, ki mi jih boste posredovali.

Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta pohištvo ne bo ustrezalo, ker je posoda Osaka preveč globoka. Globina pohištva je samo 40 cm. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo