Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih

4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
JEAN CLAUDE
2 sporočila
jean claude fr
Pozdravljeni,Kje najti sistem 15 LED luči za SuperFish Aquaponics 10?Lepo pozdravljeni
Françoise
1 sporočila
françoise fr
imam akvaponiko 10 in iščem filtrske vložke, pomotoma sem naročil filter, ampak to ni tisto, kar sem želel. Na vaši spletni strani ne najdem filtrskih vložkov, mi lahko pomagate, hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Kartuše so zdaj na voljo po naročilu. Pred pošiljanjem je treba upoštevati 10 do 15 dni. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
nathalie
1 sporočila
nathalie fr
zdravo, kakšna je razlika med številkama 63013 in 63014, je to barva???? hvala vnaprej
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Obveščamo vas, da je šlo, po preverjanju, za isti izdelek. Izdelek smo odstranili. Zahvaljujemo se vam, da ste nas na to opozorili.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo