Forum za akvaristiko

Akvarij za ribe - STAR 200 750L

7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
franck
233 sporočila
franck fr

živjo vsi

včeraj mi je za obletnico najinega srečanja (8 let) žena prijazno podarila ovojnico z darilnim bonom za akvarij

to bo Akvarij STAR 200 https://www.zoomalia.com/animalerie/aquarium-star-200-750l-p-628.html

zdaj moram le še počakati, da pride domov, in končno bom lahko naredil 100% neon akvarij s corydorasi

Jean-Pierre
404 sporočila
jean-pierre fr

Pozdravljeni, akvaristika je tudi to: vse najboljše ob obletnici poroke in ob uspešni namestitvi.

Akvarioprjateljsko

Sandra
35 sporočila
sandra fr

čestitke, 

čakamo fotografije.... (akvarija, seveda)

lep pozdrav

franck
233 sporočila
franck fr

Pozdravljeni vsi

po premisleku in preverjanju izvedljivosti žal ne bom mogel imeti akvarija svojih sanj, ker ga zaradi teže (1000 kg) polnega moja zavarovalnica ne krije in nisem prepričan, da bi tla pri meni doma podpirala tako obremenitev.

Zato se bomo osredotočili na manjši, verjetno 500L, verjetno tisti od Eheim-a (veste, zakaj), in z denarjem, ki smo ga načrtovali za Star 200, bomo lahko obilno kupili rastline, ribe in opremo...

Takoj, ko bo mogoče, vam bom poslal fotografije svojega akvarija

do takrat pa lep pozdrav vsem

Sandra
35 sporočila
sandra fr

Kaj je tvoja tla? parket, ploščice? ker na cementni plošči s ploščicami na primer ni težav, če je tvoja hiša enonadstropna, še manj težav.... sicer pa pri zavarovanju naredi kot jaz, vzemi opcijo, pokriva: škodo zaradi vode, problem, če se akvarij razbije, ....

nasvidenje

Jean-Pierre
404 sporočila
jean-pierre fr

Pozdravljeni,

tvoje akvarij ob nosilni steni ne bi smel povzročati težav glede teže; povečaš lahko površino na tleh z večjo desko (pritisk je odvisen od površine stika); kar zadeva zavarovanje, če ne želijo ničesar storiti, zamenjaj podjetje. Jaz z Macif nimam nobenih težav.

Upam, da sem ti malo pomagal.

Akvaristično.

Jean-Pierre
404 sporočila
jean-pierre fr

Pozdravljen še enkrat,

zakaj si ne bi naredil svojega akvarija s pomočjo praznega rezervoarja, naročenega pri proizvajalcu, skupaj s stojalom in vso ostalo opremo.

To sem storil za svoj 720 l Malawi akvarij, trajalo je eno leto, da sem zbral vso potrebno opremo.

In mislim, da bom to znova storil do konca leta, da preidem na večjo prostornino (zaradi težave z uhajanjem po 13 letih dobrih in zvestih storitev).

Treba si je vzeti čas za izvedbo.

Na voljo sem za dodatna vprašanja.

Akvaristično.

franck
233 sporočila
franck fr

ponovno pozdravljeni

stavba, v kateri živim, je tako stara (konec 60-ih let), da nisem prepričan, da prenese tako obremenitev; ko moj sosed nad mano hodi, se pri meni vse trese in zdi se mi, da bo nekoč končal pri meni.

kar se tiče zavarovanja, je težava že rešena, saj sem že imel klavzulo v pogodbi, ki zavaruje moj akvarij ne glede na težo in prostornino.

tako, za zdaj še razmišljamo, ker mi je star 200 zelo všeč, a me je preveč strah, da bi tla ne zdržala, in misel na prehod iz 240L na 750L litrov me malo straši; mislim, da se bom raje odločil za 500L pri Eheim, vse to bomo videli po velikih počitnicah.

obljubljam, da vam bom sporočil novice in poslal slike

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo