Vprašanja, razprave o izdelkih
6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
470 sporočila
michel
Ne, po tej ceni je všteto samo pohištvo, za umivalnik je potrebno doplačati 500 €, kar skupaj znese 700 €. Michel
2 sporočila
vincent
V redu, torej je oglas lažen in zelo dvoumen... enako velja za komentarje...
470 sporočila
michel
Poleg tega je ta vrsta akvarija, ki se prodaja kot kompleten, običajno opremljena s premalo opreme. Za 240l je potrebno računati 25 lumnov na liter, kar pomeni približno 5000 lumnov. Priložena svetilka proizvede manj kot 2000 lumnov. Torej je potrebno dodati še eno svetilko ali pa od začetka uporabiti močnejšo. Enako velja za črpalko, kjer je potreben minimalni pretok 1000 litrov na uro.
2 sporočila
vincent
Pozdravljeni, je to torej za pohištvo, akvarij in črpalko za 200 €? Oglas je dvoumen...
1 sporočila
françoise
Pozdravljeni, želel bi vedeti, če je v ceno 139,00 vključen tako akvarij kot tudi pohištvo? Hvala.
155 sporočila
jérémy
Pozdravljeni,
Seveda ne. To je samo pohištvo na akciji. Treba je dodati akvarij, ki stane 459,99 evra.
Lep pozdrav, Jérémy
Seveda ne. To je samo pohištvo na akciji. Treba je dodati akvarij, ki stane 459,99 evra.
Lep pozdrav, Jérémy
1 sporočila
frédéric
ne, nisem bil pozoren in sem moral kupiti akvarij za približno 460 €. Moral sem ga imeti, zato je to zdaj opravljeno, toda najhujše je, da v paketu pohištva ni bilo okovja, zato ga nisem mogel sestaviti. Akvarij je prispel naslednji teden in zdaj stoji na sredini dvorišča v pričakovanju montaže pohištva. Glede na ceno je to precej obžalovanja vredno. Proizvajalec paketa ni pregledal. Vseeno pričakujem nekakšno komercialno gesto s strani podjetja, bomo videli.