Vprašanja, razprave o izdelkih
28 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
christiane
Pozdravljeni, izgubil sem priklop za LED svetilko (okrogel adapter). Mi lahko poveste, kateri izdelek naj kupim, da bom lahko spet napolnil svoj akvarij? Vnaprej hvala.
1 sporočila
sabrina
Pozdravljeni, želim kupiti ta akvarij, vendar me zanima, ali je možno, da ne namestim stekla na vrhu? Moji mački radi pijejo iz akvarija in s tem steklom ne bodo mogli. Ali lahko to škoduje led diodam?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Pokrov je namenjen predvsem zaščiti rib in vode. Lahko ga ne uporabljate in to ne bo povzročilo težav z osvetlitvijo. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
davyd
Pozdravljeni, kje lahko kupim nadomestne pokrovčke znamke? Originalni plastični so postali neprozorni v 1,5 leta.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Na žalost ne ponujamo več pokrovov za ta akvarij kot ločene dele, ker so iz stekla in so preveč krhki. Pogoji prevoza ne omogočajo zagotavljanja dostave v dobrem stanju kljub primerni embalaži. Svetujemo vam, da se neposredno obrnete na trgovino, ki prodaja znamko SuperFish, da naročite ta pokrov. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
armande
Pozdravljeni, prejel sem svoj akvarij Home 60 in ne znam namestiti svoje črpalke. Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, brez poznavanja točk, ki vam povzročajo težave pri namestitvi vaše črpalke, je težko svetovati. Vabimo vas, da se obrnete na našo službo za pomoč strankam, bodisi po telefonu ali neposredno preko sledenja naročila, ki je dostopno na vašem Zoomalia računu. Lepo pozdravljeni, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
christophe
Pozdravljeni, ta akvarij želim podariti za rojstni dan. Moja žena želi vanj postaviti sladkovodne ribe. Ali je to primerno? Ali je treba dodati kaj drugega (ogrevanje itd...)? Če je tako, mi lahko navedete vse reference in oddal bom naročilo takoj zatem. Hvala vnaprej, Christophe Moutaillier
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta akvarij je opremljen z LED osvetlitvijo in filtrom. Dodajanje grelca je opcijsko, odvisno od vrst, ki jih boste gostili. Vsekakor pa boste morali dodati okraske in pesek ali gramoz, ki jih boste izbrali glede na vrste rib. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
11 sporočila
lucie
Pozdravljeni, želim kupiti filtracijski sistem, ki ustreza temu akvariju, vendar ne vem, kaj naj izberem. Prebral sem v opisu, da je opremljen z notranjo filtracijo aqua flow 200, vendar sem opazil, da se ta filtracija prodaja posebej za akvarije, ki so večji od 100 litrov. Ali mi lahko pomagate razjasniti, ker ta vsebuje 60 litrov. Ali ni to preveč?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Potrjujemo vam, da je filtracija vključena v akvarij, zato vam ni treba kupiti drugega. Dodatno potrjujemo, da če ta akvarij vsebuje aquaflow 200, je primeren za to prostornino. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
caroline
Pozdravljeni, želim vzeti ta akvarij za tropske sladkovodne ribe. Zato ga moram segreti. Glede na to, kar sem prebral na podatkovnem listu izdelka, je filtracija prilagojena le hladni vodi. S kakšnim sistemom lahko to nadomestim? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, popolnoma možno je dodati grelec v Home 60, grelci NANO HEATER 50 in 100W so pravzaprav popolnoma primerni za vgradnjo v filter blok teh akvarijev: https://www.zoomalia.com/animalerie/nano-chauffage-50-100w-p-22408.html Kar zadeva filtracijo: je primerna tako za mrzlo kot toplo vodo brez težav. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
6 sporočila
jocelyne
Aquarium HOME 60Pozdravljeni,Želel bi zamenjati obstoječo filtracijo s filtrom z mikro poroznimi keramičnimi obročki. Katera vrsta je združljiva s tem modelom? Potrebujem ga, da bo dovolj blag, saj bojevnik ne mara premočnih tokov. Želim vanj vključiti tudi grelec. Ali mi lahko priporočite enega, ki bi našel svoje mesto v posodi, predvideni za ta namen.Hvala za vaše informacije.Spoštljive pozdrave.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Zamenjava filtra za uporabo mikroporoznih rezancev ni potrebna, lahko preprosto nadomestite eno od pen v vašem trenutnem filtru s tem materialom. Modeli za majhne akvarije vsebujejo le pene, priporočamo naslednje z minimalnim pretokom 150L/H. https://www.zoomalia.com/animalerie/filtres-internes-cristalprofi-greenline-i60-i80-et-i100-p-1933.htmlhttps://www.zoomalia.com/animalerie/filtre-interne-aquaball-60-p-1913.htmlKar se tiče grelca, priporočamo moč 50W: https://www.zoomalia.com/animalerie/chauffage-avec-protection-anti-brulure-protemp-de-25-a-300w-p-1745.htmlhttps://www.zoomalia.com/animalerie/tetra-chauffage-ht-de-25-a-300w-p-4635.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
gilles
Pozdravljeni, ne morem naročiti akvarija v beli barvi, ker ni na voljo, zato ga ne morem dati v košarico. S spoštovanjem, Gilles
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Obveščamo vas, da je beli akvarij pri našem dobavitelju razprodan in trenutno nimamo natančnega datuma, kdaj bo izdelek spet na voljo. Lep pozdrav, Madeline iz Zoomalia
2 sporočila
gilles
Pozdravljeni, kdaj ga boste imeli v belem? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Kmalu pričakujemo ponovno polnjenje zalog, zato ne oklevajte in oddajte naročilo, rezerviran bo akvarij za vas. Kadarkoli lahko spremljate napredek svojega naročila prek svojega računa na Zoomalia.com. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
cédric
Pozdravljeni, ali mi lahko navedete model grelnika blagovne znamke Superfish, ki ustreza za to namenskemu mestu v akvariju HOME 60 iste blagovne znamke? Hvala, Cédric
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, svetujemo vam Combi Heater 100Whttps://www.zoomalia.com/animalerie/chauffage-combi-heater-superfish-p-21657.html S spoštovanjem, Madeline iz Zoomalia
1 sporočila
christelle
Ali boste kmalu imeli to na voljo v črni barvi? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Prejeli naj bi ga sredi junija. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
axel
Pozdravljeni, ali boste kmalu prejeli akvarije Aqua Home 60 v beli barvi? Lep pozdrav,
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Da, ta artikel je trenutno naročen pri našem dobavitelju. Takoj, ko ga prejmemo, bo na naši spletni strani prikazan kot "na zalogi". Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
laetitia
Dober večer, ali mi lahko poveste, če boste ponovno imeli v ponudbi akvarije home 60? Če da, ali bo cena enaka? S spoštovanjem.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ti akvariji so trenutno v postopku ponovnega zalaganja. Pričakujemo jih v 15 dneh. Njihova cena je 139,95 €. S spoštovanjem, Sandy iz Zoomalia
4 sporočila
laurence
Ali mi lahko poveste, kdaj bo ponovno na voljo (v črni barvi)? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta izdelek bo znova na voljo v začetku aprila. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia