Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih

15 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
francois
1 sporočila
francois fr
dober večer, ali mi lahko poveste, kdaj bo na voljo žarnica 11W? Lepo pozdravljeni
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, če želite, lahko izdelek naročite. Predviden čas dostave pred odpremo je 10 do 15 dni. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Salah
1 sporočila
salah fr
Pozdravljeni, lahko uporabim 11-vatno žarnico za aqua20? Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,
Za ta akvarij je priporočena 9W luč. 11W luči vam ne priporočamo, saj obstaja možnost, da vaš akvarij ne bo ustrezno prilagojen za to moč.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
martine
1 sporočila
martine fr
Pozdravljeni, imam 50l akvarij za kozice z rastlinami. Ali mi priporočate to žarnico? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, če lahko vaš akvarij sprejme to žarnico, bi morala biti primerna.

Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
genevieve
161 sporočila
genevieve fr
Dober dan,Ali ima 11 W enako grlo (in kontakt) kot varčna 15 W žarnica? In kakšna je dolžina 11 W žarnice?Če ne, kateri izdelek bi mi priporočili, ki ima isto grlo kot 15 W varčna žarnica, ki jo najdemo v veleblagovnicah?Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

11W ima grlo E27. Meri 14cm (od tega 6cm grla). 15W žarnice nimamo.

Lep pozdrav,

Sandy iz Zoomalia
Laetitia
3 sporočila
laetitia fr
Vprašanje: Pozdravljeni, kakšno razsvetljavo lahko dam v moj 54-litrski akvarij z E27 vtičnico?
Naš odgovor: Pozdravljeni, svetujemo vam razsvetljavo približno 15W. Če potrebujete več informacij, nam prosim natančneje opišite vrsto rib in rastlin v vašem akvariju.
Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Ja, ampak ali imate kaj za predlagati?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Ničesar vam ne moremo ponuditi pri 15W. Ta žarnica z 11W pa bi kljub temu morala ustrezati.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia
Laetitia
3 sporočila
laetitia fr
Pozdravljeni, kakšno osvetlitev lahko namestim v moj 54-litrski akvarij z E27 podnožjem?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Priporočamo vam razsvetljavo okoli 15W. Če potrebujete dodatne informacije, ne oklevajte in nam natančno sporočite vrsto rib in rastlin v vašem akvariju.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia
jacky
8 sporočila
jacky fr
Pozdravljeni, ali mi lahko poveste, če je 9 W žarnica enake dolžine kot 11 W žarnice? Hvala vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, vse so enako dolge.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Martine
2 sporočila
martine fr
Dober večer. Imam akvarij aqua 30 guppy kit superfish in moja žarnica je pregorila. Ugotovil sem, da je 9W. Zdaj ne vem, ali naj vzamem enako ali tisto z 11W, ki jo navajate za aqua 30. Lahko mi prosim poveste, katero naj res vzamem.Čakam vaš odgovor, hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Rezervna žarnica za aqua guppy je res 9W za 20L in 11W za 30L.

Lahko brez problema vzamete 11W žarnico, ki bo svetila malce močneje kot vaša prejšnja.

Žarnica 9W je prav tako primerna, če želite ohraniti enako intenzivnost svetlobe.

Lep pozdrav.

Ekipa Zoomalia.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo