Vprašanja, razprave o izdelkih
15 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
francois
dober večer, ali mi lahko poveste, kdaj bo na voljo žarnica 11W? Lepo pozdravljeni
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, če želite, lahko izdelek naročite. Predviden čas dostave pred odpremo je 10 do 15 dni. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
salah
Pozdravljeni, lahko uporabim 11-vatno žarnico za aqua20? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Za ta akvarij je priporočena 9W luč. 11W luči vam ne priporočamo, saj obstaja možnost, da vaš akvarij ne bo ustrezno prilagojen za to moč.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
Za ta akvarij je priporočena 9W luč. 11W luči vam ne priporočamo, saj obstaja možnost, da vaš akvarij ne bo ustrezno prilagojen za to moč.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
1 sporočila
martine
Pozdravljeni, imam 50l akvarij za kozice z rastlinami. Ali mi priporočate to žarnico? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, če lahko vaš akvarij sprejme to žarnico, bi morala biti primerna.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
161 sporočila
genevieve
Dober dan,Ali ima 11 W enako grlo (in kontakt) kot varčna 15 W žarnica? In kakšna je dolžina 11 W žarnice?Če ne, kateri izdelek bi mi priporočili, ki ima isto grlo kot 15 W varčna žarnica, ki jo najdemo v veleblagovnicah?Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
11W ima grlo E27. Meri 14cm (od tega 6cm grla). 15W žarnice nimamo.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
11W ima grlo E27. Meri 14cm (od tega 6cm grla). 15W žarnice nimamo.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
3 sporočila
laetitia
Vprašanje: Pozdravljeni, kakšno razsvetljavo lahko dam v moj 54-litrski akvarij z E27 vtičnico?
Naš odgovor: Pozdravljeni, svetujemo vam razsvetljavo približno 15W. Če potrebujete več informacij, nam prosim natančneje opišite vrsto rib in rastlin v vašem akvariju.
Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Ja, ampak ali imate kaj za predlagati?
Naš odgovor: Pozdravljeni, svetujemo vam razsvetljavo približno 15W. Če potrebujete več informacij, nam prosim natančneje opišite vrsto rib in rastlin v vašem akvariju.
Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Ja, ampak ali imate kaj za predlagati?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Ničesar vam ne moremo ponuditi pri 15W. Ta žarnica z 11W pa bi kljub temu morala ustrezati.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Ničesar vam ne moremo ponuditi pri 15W. Ta žarnica z 11W pa bi kljub temu morala ustrezati.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
3 sporočila
laetitia
Pozdravljeni, kakšno osvetlitev lahko namestim v moj 54-litrski akvarij z E27 podnožjem?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Priporočamo vam razsvetljavo okoli 15W. Če potrebujete dodatne informacije, ne oklevajte in nam natančno sporočite vrsto rib in rastlin v vašem akvariju.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Priporočamo vam razsvetljavo okoli 15W. Če potrebujete dodatne informacije, ne oklevajte in nam natančno sporočite vrsto rib in rastlin v vašem akvariju.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
8 sporočila
jacky
Pozdravljeni, ali mi lahko poveste, če je 9 W žarnica enake dolžine kot 11 W žarnice? Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, vse so enako dolge.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
martine
Dober večer. Imam akvarij aqua 30 guppy kit superfish in moja žarnica je pregorila. Ugotovil sem, da je 9W. Zdaj ne vem, ali naj vzamem enako ali tisto z 11W, ki jo navajate za aqua 30. Lahko mi prosim poveste, katero naj res vzamem.Čakam vaš odgovor, hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Rezervna žarnica za aqua guppy je res 9W za 20L in 11W za 30L.
Lahko brez problema vzamete 11W žarnico, ki bo svetila malce močneje kot vaša prejšnja.
Žarnica 9W je prav tako primerna, če želite ohraniti enako intenzivnost svetlobe.
Lep pozdrav.
Ekipa Zoomalia.
Rezervna žarnica za aqua guppy je res 9W za 20L in 11W za 30L.
Lahko brez problema vzamete 11W žarnico, ki bo svetila malce močneje kot vaša prejšnja.
Žarnica 9W je prav tako primerna, če želite ohraniti enako intenzivnost svetlobe.
Lep pozdrav.
Ekipa Zoomalia.