Vprašanja, razprave o izdelkih Mehke lističi lososa in trske 100% Naravni DAILYS

100% stranke

priporočam ta izdelek

11 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
nathalie
3 sporočila
nathalie fr
Oprostite, vendar tega izdelka nisem naročila, gre za napako pri naročilu
Florence
2 sporočila
florence fr
Pozdravljeni, ali priboljšek iz lososa in trske pušča vonj na prstih in naredi prste mastne?
Malika
1 sporočila
malika fr
Pozdravljeni, ne, prav nič, za razliko od sušenih majhnih rib
Xavier
2 sporočila
xavier fr
Pozdravljeni, ne, sploh ne. Lep pozdrav, Xavier
FABIENNE
2 sporočila
fabienne fr
Pozdravljeni, nikakor ne. Lep pozdrav, Fabienne
MARJORIE
1 sporočila
marjorie fr
Pozdravljeni, ne, nikakršnega vonja in sploh ni mastno. Moj pes obožuje! Priporočam, prav tako kot kocke dehidriranega piščanca iste znamke!! Super za sprehode. Lep dan in poljubček za kužka!
Andrea
4 sporočila
andrea fr
Dober dan, sploh ni mastno. Moj pes obožuje to znamko! Lep dan in poljubček za kužka!
audrey
2 sporočila
audrey fr
Pozdravljeni, ne, sploh ni vonja, ne ob odprtju paketa ne na prstih in sploh ni mastno. Lep pozdrav
OBADIA
1 sporočila
obadia fr
Ne, prav nič, in oboževan s strani mojega psa je to prava poslastica!
audrey
2 sporočila
audrey fr
Pozdravljeni, ne, sploh ne
isabelle
1 sporočila
isabelle fr
Pozdravljeni, ne, ni vonja na prstih, vendar je shranjeno v slanici, zato ga postavite nad majhno skodelico
benedicte
2 sporočila
benedicte fr
Brez vonja, brez maščobe, brez intolerance, moj BBS obožuje

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo