Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih Zunanji filter Eheim Classic 350

23 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Isabelle
1 sporočila
isabelle fr
Pozdravljeni, rad bi zamenjal priložene spužve za zunanji filter Eheim Classic 350 s substratom. Kateri substrat mi priporočate in koliko ga potrebujem za ta filter? Ali potrebujem tudi druge vrste spužev, kot je aktivno oglje? Gre za akvarij z veliko vodno želvo dolgo okoli 15 cm, ki hitro umaže vodo. Hvala za vašo pomoč.
Michel
470 sporočila
michel fr
Pozdravljeni V klasičnem filtru položim od spodaj navzgor: keramične testenine, srednje gobo in na koncu fino gobo. Michel
Denis
1 sporočila
denis fr
Pozdravljeni, ali je filter eheim 350 resnično tih? Lep pozdrav.
Eric
2 sporočila
eric fr
menim, da vseeno malo hrupi, vendar je to še vedno dobra oprema
laetitia
13 sporočila
laetitia fr
Pozdravljeni. Ali so vsi zapiralni zaponki za akvarije Eheim enaki? Na vaši spletni strani ne najdem tistih za model 2215, hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, referenčna številka sponk za filter 2215 je 54919.https://www.zoomalia.com/animalerie/pieces-detachees-pour-filtre-externe-eheim-classic-2213-p-6327.html Lepo pozdravljeni, Ekipa Zoomalia
laetitia
13 sporočila
laetitia fr
Pozdravljeni, kakšen je premer cevi za filter Eheim 2215? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Premer cevi je 12/16 mm. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Angela
4 sporočila
angela fr
Pozdravljeni, kakšna je garancijska doba tega filtra?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Filter je zajamčen za 2 leti. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
martine
2 sporočila
martine fr
Pozdravljeni, je mogoče dobiti pipo kot rezervni del, ker je tesnilo pokvarjeno
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Žal trenutno nimamo rezervnih delov za ta filter. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Philipppe
1 sporočila
philipppe fr
Dober večer, rad bi vedel, ali so filtrirne gobe še vedno priložene filtru? Naročil sem eno pri vas 10. 4. 2013 za ceno 74,82 evra, zdaj pa stane 96,49 evra, torej precej dražje! Zakaj to pomembno povišanje cene?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, filtrirne spužve so vključene v filter. Žal smo prisiljeni v odražanje povišanja cen naših dobaviteljev.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Angela
4 sporočila
angela fr
Pozdravljeni, katere filtrirne mase so priložene v prodaji? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Priporočamo vam ta članek: https://www.zoomalia.com/animalerie/kit-complet-de-masses-filtrantes-pour-filtre-eheim-2215-p-2031.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
jerome
4 sporočila
jerome fr
Pozdravljeni, ali mi lahko poveste, če ta filter povzroča veliko hrupa? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Ta filter je precej tih.

Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
jerome
4 sporočila
jerome fr
Pozdravljeni, med filtrom E901 in filtrom Eheim Classic 2215, kateri je boljši za 120 litrski akvarij, hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Priporočamo vam E901, saj ima boljši pretok.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Adele
1 sporočila
adele fr
Pozdravljeni, Zoomalia! Imam odraslo želvo (kinosternon) v akvariju s 54 litri in zadnje čase imam velike težave s filtrom. Čakal sem na razprodaje, da bi kupil nov filter. Svetovano mi je bilo, da kupim JBL E901 (ki porabi manj energije), vendar ga nisem našel v vaši ponudbi. Ga boste prejeli? Kateri drug filter bi lahko ohranjal mojo vodo čisto čim dlje, ne da bi bil premočan in bi motil mojo želvo, katerega bi moral izbrati? Hvala!
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Imamo E901 GREENLINE na zalogi, prav tako pa tudi JBL E900, ki je priporočen za akvarije s kornjačami, manjše od 100 L.
https://www.zoomalia.com/animalerie/filtre-cristalprofi-greenline-p-11778.html
https://www.zoomalia.com/animalerie/filtre-externe-jbl-cristalprofi-p-1949.html

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
tourreau
1 sporočila
tourreau fr
Imam jamaica 80 scenic akvarij za želve s tremi želvami in rad bi vedel, kateri filter mi priporočate za čisto vodo.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Da boste imeli čisto vodo, pazite, da ne hranite svojih želv preveč. Dejstvo, da imate 3 želve v enem samem bazenu (Jamaica 80), bo precej težko ohranjati čisto vodo (bazen je lahko malo premajhen za 3 želve). Filtri eheim so zelo dobri izdelki, potrebujete filter z najmanj pretokom približno 250 litrov na uro.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo