Forum za akvaristiko

zunanji filter bluextreme

3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
daniel
4 sporočila
daniel fr

kaj menite o filtru bluextreme 1100, ali je bil tih, ali je bil zanesljiv

Pierre
134 sporočila
pierre fr

Material podjetja Ferplast je kakovosten. Vseeno pa bi pri vsakdanji uporabi moj izbor bolj nagnil k uporabi filtrov eheim (rezervni deli so na voljo in njihova učinkovitost je dokazana že vrsto let ...

franck
233 sporočila
franck fr

popolnoma se strinjam z vami

EHEIM znamka za neuničljive črpalke

moje so stare skoraj 20 let in delujejo, kot da bi bile nove.

le tesnila je treba zamenjati približno vsakih 5 let.

Jean-Pierre
23 sporočila
jean-pierre fr

Dober večer.

Tudi jaz se strinjam, moji Eheim filtri so stari 20 let in delujejo kot na začetku z minimalnim vzdrževanjem. Seveda so dražji za nakup (in še vedno), vendar to več kot odtehta pri uporabi.

Za vedeti, kateri filter izbrati, kakšen tip akvarija?

Lep pozdrav akvaristom.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo