Vprašanja, razprave o izdelkih Zunanja lesena pasja in mačja uta Black Cléo ZOLIA

86% stranke

priporočam ta izdelek

36 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Cindy
1 sporočila
cindy fr
Pozdravljeni, kakšno velikost priporočate za labradorca? Hvala
Béatrice
2 sporočila
béatrice fr
Pozdravljeni, vzemite XXL.
Vanessa
1 sporočila
vanessa fr
Xxl mislim, da je to najboljša velikost, da se lahko popolnoma raztegne
Elsa
1 sporočila
elsa fr
Pozdravljeni, imam labradorca in sem vzel to hišico v velikosti XXL
Laure
1 sporočila
laure fr
Svetujem, da nikakor ne kupujete pasje hišice pri njih, slaba kakovost in ni trdna!!
Zoomalia
274 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljena Cindy, odgovarjam na vašo zahtevo. Priporočam vam velikost XXL, ki bo omogočila vašemu labradorcu, da bo čim bolj udoben. Ostajam vam na voljo in vam želim lep dan, Coralie iz Zoomalie
Zoomalia
274 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljena Laure, možno je, da ste naleteli na okvarjen izdelek. Zelo mi je žal. Da bi vam najbolje pomagali, vas vabim, da se obrnete na našo službo za stranke preko obrazca, ki je na voljo pod "Moj račun / Služba za stranke". Naši svetovalci vam bodo odgovorili in ponudili rešitev ob prejemu vaše zahteve. Lep dan, Coralie iz Zoomalie
MARLENE
2 sporočila
marlene fr
Pozdravljeni, katera referenca vrat bi bila primerna za to nišo velikosti L?
Bastien
1 sporočila
bastien fr
Dober dan, kmalu bom doma dobil 8 mesecev starega malinois in me je zanimalo, kakšne velikosti bivališče naj izberem? Razmišljal sem o velikosti L. Hvala in lep dan.
Béatrice
2 sporočila
béatrice fr
Vzemite xxl, bo to premajhno
Clara
1 sporočila
clara fr
Pozdravljeni, imam ameriškega bullyja XL in se obotavljam med velikostjo XL in XXL, kaj mi priporočate? Hvala :)
MARLENE
2 sporočila
marlene fr
Pozdravljeni, kakšno velikost mi priporočate za angleškega koker španjela? Trenutno je stara 8 mesecev, a želimo, da bi ji ustrezala tudi, ko doseže svojo odraslo velikost.
Emilie
1 sporočila
emilie fr
Dober večer, imam beagla in velikost M je odlična. Mislim, da je po velikosti precej podoben velikosti odraslega psa.
Olivia
3 sporočila
olivia fr
Pozdravljeni,

Katero velikost naj izberem za odraslega pasjega zajca, L ali XL?

In kakšna je debelina sten? 1,2 cm, kot pri pasji utoči AKIRA?

Najlepša hvala za vaš odgovor
Julien
1 sporočila
julien fr
Pozdravljeni, svetujem vam velikost XL, saj sem sam vzel L in je bilo to ravno prav za malinoisa.
Angélique
1 sporočila
angélique fr
Pozdravljeni. Imam border collieja. Katero velikost mi priporočate? Trenutno tehta 14 kg, vendar je star le 5 mesecev. Najlepša hvala.
Elodie
1 sporočila
elodie fr
Pozdravljeni, želim kupiti pasjo uto za rottweilerja, kakšno velikost mi priporočate?
Julie
1 sporočila
julie fr
Pozdravljeni,

Pred nekaj časa sem za svojega rotvajlerja kupil črno Cléo XXL. Velikost je zanj primerna (je običajne telesne zgradbe in tehta približno 45kg). Samo raje bi videl, da bi se noter ulegel, namesto da grize robove...
Magali
1 sporočila
magali fr
Za rottweilerja je potrebno vzeti xxl, jaz sem vzel xl za križanca beaucerona in je ravno prav, vendar je pasja uta zelo lepa in enostavna za sestavo.
REGINE
2 sporočila
regine fr
Za vašega psa potrebujete velikost xxl, saj ima 45 kg. Jaz sem vzel velikost XL za mojega border collija, ki tehta 22 kg. Pasja hiška je zelo lepa, iz lesa, streha ima dve naklonjeni stranici in posebej dobro je, da je dvignjena od tal. Sprva ni hotel noter, ampak zdaj si je premislil in čez dan hodi noter počivat. Ne silim ga, star je 11 let in prej je živel v pesjaku z nemško kratkodlako ptičarko.
Catherine
1 sporočila
catherine fr
Pozdravljeni, Kakšna je velikost fox terierja, prosim? Hvala
REGINE
2 sporočila
regine fr
Dajte mu XL, imel bo več prostora
Micheline
2 sporočila
micheline fr
Za mojega jazbečarja sem vzel velikost M in je prav dobro.
Léa
1 sporočila
léa fr
Pozdravljeni, kupil sem XXL pasjo uto za moja dva ameriška bullyja, ki skupaj tehtata 70kg.. haha, je popolna, paket je tehtal 30kg.
Vickye
1 sporočila
vickye fr
Pozdravljeni. Moj pes je pasme bretanski španjel in sem vzel velikost L, odlično ustreza.
Jean-Marc
2 sporočila
jean-marc fr
Imam munsterlandra, za varnost vzemite XL pasjo uto.
vanessa
1 sporočila
vanessa fr
Dober dan, katero velikost naj izberem za mešanca med šarplanincem in španjelom, v dvomih sem med velikostjo L in XL, hvala. ;)
jean
1 sporočila
jean fr
Imamo pritlikavega pinča in smo kupili pasjo uto S, ki je prave velikosti, toda morda ker je stara že 9 let in nikoli prej ni imela pasje ute, ali zaradi vonja obdelanega lesa, je ni mogoče spraviti noter, tudi s pomočjo ene izmed njenih blazin. Če jo damo v pasjo uto, se temu upira in takoj izide, kot da bi bilo notri ognjeno. Poskusili bomo znova kasneje.
christian
1 sporočila
christian fr
Oprostite, vendar vam ne morem dati informacij, ker ga sam uporabljam kot zatočišče za robotsko kosilnico
Jean-Marc
2 sporočila
jean-marc fr
Pozdravljeni, vzemite me xl, imam štirimesečnega mladiča munsterlanderja, ima veliko prostora.
Nordine
1 sporočila
nordine fr
Pozdravljeni, XL se mi zdi primerno. Imamo to velikost za Malinoisa.
Bertrand
2 sporočila
bertrand fr
Imam italijanskega ptičarja, težkega 30 kg, in velikost XL mu popolnoma ustreza. Ima dovolj prostora, da lahko v njej stoji in se obrne. Ne oklevajte z izbiro večje velikosti, saj zaradi debeline plasti hitro zmanjka prostora pred vhodom in tako dalje. Pravkar sem namestil možnost prosojnih plastičnih lamel kot zaščito pred mrazom na vhodu. Mislim, da je to koristno, če pes ostane zunaj.
Ange
3 sporočila
ange fr
Pozdravljeni, katero velikost mi priporočate za Jack Russel Terierja? To je mladiček, vendar bi želel, da jo lahko obdrži do odrasle dobe. Hvala ☺️
Bourrelly
2 sporočila
bourrelly fr
Za jack russella bi morala velikost S zadostovati po mojem mnenju. To so psi, ki ostanejo majhni.
Alix
1 sporočila
alix fr
Dober večer, imamo 5 let starega Jack Russela in izbrali smo velikost M. Velikost je super, dovolj je prostora, da noter damo majhno blazino za večje udobje.
Sandrine
2 sporočila
sandrine fr
Kolikšna je teža zunanje pasje ute Black cléo Zolia velikosti M?
Bourrelly
2 sporočila
bourrelly fr
Za velikost M ne vem, toda velikost L je tehtala 17 kg, to je bilo napisano na paketu.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo