Vprašanja, razprave o izdelkih Zoomalia Basic Complete Meat Adulte
26 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
sefkan
Pozdravljeni, do kdaj traja akcija s ceno 31,99 namesto 41,99? Hvala.
25 sporočila
jessica
Pozdravljeni,
Prodajna cena 31,99 € je normalna prodajna cena. Na tem izdelku trenutno ni nobene promocije.
Lep pozdrav,
Jessica iz ekipe Zoomalia
Prodajna cena 31,99 € je normalna prodajna cena. Na tem izdelku trenutno ni nobene promocije.
Lep pozdrav,
Jessica iz ekipe Zoomalia
1 sporočila
romain
Pozdravljeni, Ali so te kroketi primerni za steriliziranega avstralskega ovčarja?
9 sporočila
angélique
Pozdravljeni, mislim, da ne. Vaš pes bi lahko pridobil na teži zaradi tega.
1 sporočila
kim
Pozdravljene, moje psičke so sterilizirane in te brikete jim odlično ustrezajo. Ne pridobivajo na teži.
1 sporočila
djamaïlo
Pozdravljeni, Kakšna je natančna sestava teh briketov, prosim? Hvala vnaprej.
4 sporočila
eva
Pozdravljeni, Tukaj so informacije, ki jih lahko najdete. Če želite več podrobnosti, jih boste morali kontaktirati neposredno, da dobite bolj podroben odgovor. Sestava: Mesne in živalske stranske proizvode, žitarice, proizvodi rastlinskega izvora, olja in maščobe, rastlinski beljakovinski ekstrakti, mineralne snovi. Analitske sestavine: Beljakovine: 23% Maščobe: 10% Vlaknine: 3% Surov pepel: 10% Kalcij: 2,5% Fosfor: 1,49%
1 sporočila
francine
Briketi z ovojem so zelo privlačni, vendar vsebujejo stranske živalske proizvode, kot so perje, kremplji, ki so segreti na zelo visoke temperature, kar omogoča uporabo odpadkov.
1 sporočila
emilie
Pozdravljeni, ali je to primerno za chihuahua?
4 sporočila
eva
Briketi so primerni za povprečno velikega do velikega psa.
2 sporočila
sergio
Mislim, da bodo odrasle briketi preveliki za to pasmo psa.
2 sporočila
sergio
Ne, mislim, da so prevelike za njihove čeljusti.
1 sporočila
stephanie
Pozdravljeni, niso primerne za čivave, so prevelike.
3 sporočila
claude
Zdravo, kakšen je odstotek mesa v teh briketih? Ta podatek ni naveden, hvala.
1 sporočila
frederic
23% beljakovin v sestavi briketov
4 sporočila
eva
Pozdravljeni, kakšen je odstotek fosforja in kalcija, prosim? V briketih Zoomalia Adult.
4 sporočila
eva
Kalcij 2,5%Fosfor 1,49%
1 sporočila
mickael
Pozdravljeni, ali so briketi primerni za sharpeia
1 sporočila
audrey
Da, jaz jih dam svojemu avstralskemu ovčarju
1 sporočila
sylvie
Pozdravljeni, velikost briketov hvala srednja ali majhna
1 sporočila
romain
Briketi so srednje velikosti
1 sporočila
audrey
So srednje velike do velike
1 sporočila
claude
Pozdravljeni, velikost briketov je bolj primerna za pse srednje ali večje velikosti. Lep dan.
1 sporočila
martine
Pravkar sem prejel potrditev moje banke in vidim, da naročilo ni bilo registrirano. Kaj naj storim?
1 sporočila
marie
Na splošno se znižanje izvede ob plačilu košarice in počakati je treba po potrditvi plačila na povratek na spletno stran Zoomalia, sicer naročilo ni registrirano.
274 sporočila
zoomalia
Pozdravljena Martine, Če je naročilo potrjeno, boste prejeli potrditveno e-pošto. Če temu ni tako, plačilo ni bilo uspešno (zavrnjeno s strani banke ali kratka prekinitev interneta). Vabim vas, da obnovite naročilo, po možnosti z računalnika. Če imate kakršnokoli vprašanje, se ne obotavljajte in pokličite našo službo za stranke na 0 892 487 487 ali nas kontaktirajte preko vašega uporabniškega računa. Se vidimo kmalu. Amandine iz Zoomalije
1 sporočila
magali
Pozdravljeni, prikazana cena ne ustreza ceni v košarici (17,49 promocija, v košarici pa je 24,99).