Vprašanja, razprave o izdelkih Avtomatski dozirnik ZD 120, za pse in mačke

100% stranke

priporočam ta izdelek

34 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Cristelle
1 sporočila
cristelle fr
Pozdravljeni, moj dozirnik je deloval zelo dobro vse do danes zjutraj, ko je delil 3 odmerke po 5g v treh različnih časih čez dan. Ampak danes zjutraj je začel deliti brez ustavljanja. Tudi ko sem izklopila gumb, je še vedno deloval! Morala sem ga izključiti iz vtičnice. Kaj naj storim, da odpravim težavo? Naprava deluje neprekinjeno 2 minuti in 30 sekund, briketi pa prelivajo iz posodice. Hvala za vaš odgovor.
Valérie
1 sporočila
valérie fr
Pozdravljeni! Imam border collieja. Ali je ta razpršilnik primeren za velike pse? Hvala za vaš odziv.
Hervé
1 sporočila
hervé fr
Ali je napajalnik priložen napravi ali ga je treba posebej kupiti? Če da, ali ga prodajate? Kakšna je njegova referenca?
Léa
1 sporočila
léa fr
Pozdravljeni, kot je navedeno v oglasu in prikazano na fotografijah, je adapter priložen.
Mireille
1 sporočila
mireille fr
Moram zamenjati propelerje, ker so preveč obrabljeni ali zlomljeni. Mi lahko poveste, na koga se moram obrniti? Hvala
Sophie
28 sporočila
sophie fr
Pozdravljeni, ne oklevajte in pošljite svoje vprašanje prek te povezave https://www.zoomalia.com/support/question/index2/v polje Imam drugo vprašanje. Naša služba za podporo strankam vam bo sporočila, ali imamo te dele. Lep pozdrav, Sophie iz Zoomalie
yves
1 sporočila
yves fr
nisem videl nobenih informacij v zvezi z garancijo za ta izdelek.
Mathieu
85 sporočila
mathieu fr
Pozdravljeni, Zakonska garancija je 24 mesecev. Informacije lahko najdete na naslednji povezavi: https://www.zoomalia.com/information/cguboutique/ Želimo vam lep dan. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
MARYSE
2 sporočila
maryse fr
Imam 2 mačka, ki jedeta hkrati, ali je priporočljivo imeti 2 razdelilnika? Ali je mogoče ta izdelek uporabljati več dni; število obrokov je 3 na dan. [email protected]
NADEGE
1 sporočila
nadege fr
Pozdravljeni. Ne, ni potrebno imeti dveh, mislim, da je posoda spredaj dovolj velika (vsaj moja dva mala mačka to zmoreta). Mogoče je programirati do 4 obroke na dan in nastaviti količino, ki pride iz dozirnika.
Blandine
1 sporočila
blandine fr
Pozdravljeni, moji dve odrasli mački sta se naučili jesti ena za drugo. Sami si uravnavata prehrano, saj v posodi vedno ostane nekaj briketov, odvisno od tega, koliko vsaka poje in kdaj raje jesta. Posoda pa je res velika
 sarah
2 sporočila
sarah fr
Pozdravljeni,

Zanima me, če je ta dozirnik zrakotesen na pokrovu, da zagotovi ohranitev briketov, ker drugače ti postanejo mehki in moji mački jih ne marajo.

Hvala vnaprej za vaš odgovor.
Dominique
1 sporočila
dominique fr
Dnevno količino lahko razporedite na 4 obroke.
Michel
1 sporočila
michel fr
Pozdravljeni. Pokrov nima tesnila, ki bi zagotovilo 100-odstotno tesnjenje, vendar se dobro prilega in briketi so zaščiteni pred zrakom. Kljub temu bo zrak vsekakor prihajal skozi odprtino na spodnji strani, ki omogoča, da brikete stresete v posodo. Lep pozdrav.
HE
2 sporočila
he fr
Pozdravljeni, kakšni so pogoji garancije za tega distributerja? Hvala
Elise
1 sporočila
elise fr
Pozdravljeni. Pravkar sem kupil ta dozirnik za svojo mačko. Naletel sem na težavo, ker dozira več kot bi želel. Ali mi lahko kdo pomaga? Hvala vnaprej.
Nicolas
1 sporočila
nicolas fr
Pozdravljeni, za mačko je treba uporabiti dodatno vijak (ki dozira 5 g namesto 10 g) in nastaviti število porcij na obrok. Na primer, mi damo zjutraj 10 g (2 porciji), opoldne 10 g (2 porciji), zvečer 15 g (3 porcije) in ponoči 10 g (2 porciji), v skladu z navodili veterinarja :)
Laure
2 sporočila
laure fr
Dober večer, pravkar sem kupila ta dozirnik in mi ne uspe povečati odmerka briketov na obrok. Imam dva mačka in odmerjena doza ni zadostna. Hvala, Laure
Martine
1 sporočila
martine fr
Pozdravljeni, pravkar sem prejel to napravo in imam enako težavo. Čakam na klic službe za podporo uporabnikom, upam, da bodo hitro ukrepali, ker imam nujno potrebo po tem razdelilniku.
agnes
1 sporočila
agnes fr
Začel sem z testom z 10 porcijami. S tehtanjem pridobljene vsebine in deljenjem teže z 10, sem ugotovil natančno težo ene porcije, ki se lahko razlikuje glede na brikete. Nato sem lahko prilagodil natančno težo vsakega obroka glede na število porcij. Upam, da bo to koristilo vsem.
christine
1 sporočila
christine fr
Pozdravljeni, imel sem isto težavo, vendar ni bil problem v napravi. Programirala sem številko 15, misleč, da bom dobila 15g, toda dejansko je bilo treba programirati številko 1 (kar je približno ustrezalo 15g).
jean claude
1 sporočila
jean claude fr
baterije, ki jih je treba uporabljati, D3 baterije LR20 z 1,5 V, ali so dobre, prosim odgovorite ???? na 05 59 39 20 00 ali na moj e-poštni naslov [email protected] ALI JE NAMEŠČEN DISTRIBUTER DOBER ZA MOJEGA MAČKA
Nadine
1 sporočila
nadine fr
Pozdravljeni, pravkar sem kupil ta dozirnik, ki ga uporabljam samo na električnem omrežju, mi lahko poveste, ali je gumb 0 ali I koristen v tem primeru ali če ga uporabljamo samo z baterijami? Zdelo se mi je, da se je dozirnik sprožil, čeprav sem imel vtis, da sem ga postavil na 0. To mi ni povsem jasno. Hvala
LAETITIA
1 sporočila
laetitia fr
Pozdravljeni, ta razdeljevalec sem kupila pred približno 15 dnevi in sem zelo zadovoljna. Deluje zelo dobro (programiran čas, razdeljena količina). Priključen je na elektriko in svoje delo opravlja dobro, saj štirikrat na dan razdeli ustrezen odmerek briketov mojemu lačnemu mačku. PRIPOROČAM.
NATHALIE
1 sporočila
nathalie fr
Pozdravljeni, ali je ta razdelilnik dovolj za psa težkega 45 kg za 5 dni? Hvala vnaprej.
laurent
1 sporočila
laurent fr
Pozdravljeni, kupil sem dozirnik junija 2020, rad bi vedel, ali je še vedno v garancijskem roku, ker ne deluje več, ne morem več nastaviti obrokov, ne glede na to, kako ga odklopim in ponovno priklopim (in odstranim baterije), ne morem ponastaviti naprave... Kako naj to storim? Hvala vam vnaprej.
Aurore
2 sporočila
aurore fr
Dober dan, gospod,

Obžalujem, da vaš razdelilnik ne deluje več. Da bi vam lahko pomagali rešiti težavo, vas prosimo, da nam preko vašega uporabniškega računa v rubriki "kontaktirajte nas", pod "imam pritožbo" in nato "moj izdelek ne deluje več", pošljete pritožbo.

Ko bomo prejeli vašo pritožbo, bo le-ta posredovana naši servisni službi, da odpravijo to nepravilnost.

Zahvaljujem se vam za vaš prispevek in vam želim lep dan,

Lep pozdrav,
Aurore iz Zoomalia
Gregory
1 sporočila
gregory fr
Pozdravljeni, že 6 mesecev sem zelo zadovoljen s tem dozirnikom, vendar moram oditi za 3 dni in očitno je zaradi del predvidena 2-urna prekinitev električne energije. Trenutno je priključen na električno omrežje, toda v primeru izpada električne energije, ali bodo baterije prevzele napajanje, da ohranijo spominske nastavitve? PS: Vseeno bo prišla tašča.
Sophie
4 sporočila
sophie fr
Pozdravljeni Gregory,

Lahko preizkusite, izključite ga tik pred obrokom, običajno deluje brez skrbi neprekinjeno. Vsaj po mojih izkušnjah.
Valérie
1 sporočila
valérie fr
Pozdravljeni, testiral sem z baterijami, iztaknil sem vtič in prikaz je ostal enak skupaj s programiranjem. Torej ni skrbi.
Eric
1 sporočila
eric fr
Pozdravljeni, 3 velike okrogle baterije, ki napajajo napravo, omogočajo njeno delovanje približno 1 leto brez zamenjave. Tako odsotnost električnega toka ni problem in naprava deluje enako v obeh primerih.
Gilles
1 sporočila
gilles fr
Pozdravljeni Gregory,če vam to lahko pomaga, odkar imam ta dozirnik, je vedno deloval na baterije (baterijske vložke). In da parafriziram Eric_L, tri velike krogle baterije, ki napajajo napravo, ji omogočajo delovanje približno 1 leto brez menjave. Lep pozdrav.
marlene
1 sporočila
marlene fr
Da, baterije delujejo zelo dobro in trajajo dolgo, moja je samo na baterije.
christian
1 sporočila
christian fr
Distributor imam že kar nekaj časa in sem z njim zelo zadovoljen, želel bi le podati pripombo glede števila 4 izdatkov, ki so po mojem mnenju premajhni. Za dobro razporeditev obrokov bi potreboval vsaj 6, saj je moj maček zelo zahteven, kar bi mi omogočilo, da lažje upravljam z njegovimi zahtevami. V primeru, da bi izšel takšen z 6 izdatki, bi želel biti obveščen. Hvala vnaprej. Lep pozdrav
David
1 sporočila
david fr
Tudi jaz sem zelo zadovoljna, vendar menim, da šest distribucij ne bi bilo odveč. Obstajajo tudi bambusovi izdelki za živali, nekako v slogu, kot je na tej spletni strani: https://sulabri.com :)

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo