Zlomljen kremplj pri psu
1 odgovor
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
sabrina
Dober večer,
Pravkar sem opazil, da ima moj pes prasko na območju kremplja. Nahaja se blizu vrha kremplja. Ne upam si ga odrezati, ker se bojim, da bi lahko zadel veno. Kljub temu mi pes dovoljuje, da mu prijemam taco, ne kaže znakov bolečine in še naprej normalno hodi/teče, brez šepanja.
Zanima me, ali lahko ukrepam sam ali ga iz previdnosti odpeljem k veterinarju. Hvala vam.
Pravkar sem opazil, da ima moj pes prasko na območju kremplja. Nahaja se blizu vrha kremplja. Ne upam si ga odrezati, ker se bojim, da bi lahko zadel veno. Kljub temu mi pes dovoljuje, da mu prijemam taco, ne kaže znakov bolečine in še naprej normalno hodi/teče, brez šepanja.
Zanima me, ali lahko ukrepam sam ali ga iz previdnosti odpeljem k veterinarju. Hvala vam.
18 sporočila
elisabeth
Ne vem, koliko je star vaš pes, ampak pogosto se to dogaja, tako kot nam, ko se nam zatika noht ali ko se dvakrat lomi! Preglejte, ampak ponavadi gre to samo od sebe, morda je bil preveč navihan ali je tekel veliko več kot ponavadi, skratka ne vidim razloga za skrb, razen če bi bilo več njegovih krempljev takšnih ali preveč izrazitih? Upam, da sem vam pomagal.