Vprašanja, razprave o izdelkih Zložljiva pasja uta ZOLIA Elory - Na voljo v več velikostih
31 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
hugo
Pozdravljeni, Ali je mogoče odstraniti okvirje, da bi lahko prevleko oprali v pralnem stroju? Hvala za vaš odgovor!
2 sporočila
laura
Pozdravljeni, mi lahko, prosim, poveste, ali gre za močne okvirje okoli škatle?
1 sporočila
christelle
Zelo trdna! Z nakupom sem zelo zadovoljna. Ne uporabljam je za prenašanje, temveč kot začasno bivališče na poti... Potrjeno. Izbrala sem velikost M za francoskega buldoga, ki ni ravno suh... Velikost manjša bi verjetno zadostovala, vendar je to malo večje, a ker se lahko zloži, je popolno. Trdna.
2 sporočila
laura
Hvala ☺️ vsaj se lahko razširi
1 sporočila
veronique
Kakšna je teža zložljive pasje ute ZOLIA Elory velikosti S?
1 sporočila
nathalie
Pozdravljeni, katero velikost S ali M bi bila primerna za postavitev razstavne kletke za francoskega buldoga s težo 12,6 kg, hvala
2 sporočila
maguelonne
Vzel sem velikost M, moj 10kg težki trdo dlaki jazbečar je udobno notri in se lahko obrne.
3 sporočila
valerie
Pozdravljeni, ali je mogoče dvigniti pasjo uto s psom, ki tehta 23 kilogramov, da bi ga dali v avto? Moj pes trpi za artritisom in se ne more več povzpeti v avto. Hvala za vaš odgovor
2 sporočila
jean-pierre
Dober večer. Mislim, da osnova ni dovolj trdna. Ste razmislili o rampi za pomoč vašemu psu ali o celotnem pasu, torej za sprednje in zadnje tačke, da bi mu pomagali?
1 sporočila
severine
Pozdravljeni, ne, to ni mogoče, saj stranski drogovi, ki se sestavljajo, padejo
1 sporočila
sonia
Bolje je, da najprej v prtljažnik postavite pasjo uto in šele nato vanjo namestite svojega psa. Zaradi njegovega udobja že, ker je dno mehko in bi ga lahko poškodovali, poleg tega pa uta ne bi vzdržala njegove teže. Odprtine so dovolj velike, da ne boste imeli težav pri prenosu in polaganju psa v uto, ko bo ta že v prtljažniku. Lep pozdrav.
1 sporočila
patricia
Pozdravljeni, ali zložljiva pasja uta se lahko uporablja v avtomobilu in ali ima varnostne pričvrstitve za njeno zavarovanje?
1 sporočila
monica
Dober večer, ja, lahko gre z avtom, vendar ni pritrdilnih elementov za zagotovitev varnosti.
1 sporočila
valerie
Pozdravljeni, ja, ona se lahko pelje z avtomobilom, vendar je v prtljažniku brez priveza.
1 sporočila
emmanuelle
Pozdravljeni, ne, nima pritrdilnih elementov, lahko jo samo postavite na zadnjo klop.
2 sporočila
sandrine
Dober večer, da, boksa je v avtu zelo praktična in stabilna, vendar ni predvidene pritrditve za pas. Ampak moj pes je v njej na vsaki vožnji in ne premika se, ter je popolna za shranjevanje.
1 sporočila
agathe
Pozdravljeni, nima pritrdilnih trakov. Da preprečimo njeno premikanje, zanko damo okoli naslona za glavo, kar kletko dobro drži.
1 sporočila
sylvie
Dober večer, odgovor: enako kot Agathe, držalo postavim okoli naslona za glavo in ni nobenih težav.
1 sporočila
sébastien
Nikako odličnega izdelka. Hitro sestavljanje, lahka, dovolj prezračena in vaš pes bo v njej varen. Moj je v njej udoben. Praktično v avtu, jaz jo uporabljam tudi za agility tekmovanja, med drugim. Izberite pravo velikost, da bo vaš pes udobno nameščen in MOČNO PRIPOROČAM TA IZDELEK. ODLIČNA KAKOVOST ZA NEPRECENLJIVO CENO. VERJEMITE MI? Imam sicer več psov in kletke, vendar je ta TOP!!!!
1 sporočila
bertrand
Pozdravljeni,Utore bom postavil v prtljažnik mojega Peugeota Partnerja. Kavelj od malega napenjalca pripnem na zgornji strani uto in drugega kaveljčka na eno izmed rež v zgornji plastični oblogi prtljažnika. Na večini avtomobilov so tudi obročki na tleh, ki omogočajo pritrditev ute.Če se odločimo postaviti uto na zadnjo klop, bo varnostni pas poskrbel, da bo uto na mestu, mehke ročaje za prenašanje pa lahko ovijemo okoli naslona za glavo. Če je to prekratko, lahko uporabimo dodaten trak za podaljšanje.Ogrodje ute je trdno in koti so ojačani. Resno izdelan, dobro zasnovan in udoben izdelek za mojega Jack Russla.
1 sporočila
caroline
Pozdravljeni,
Bivališče nima posebnih pritrdilnih elementov za pritrditev v avto. Osebno sem izbral večjo velikost, da bi vanjo lahko dal svojega psa, ki tehta 40 kg, in zaradi velikosti se samo ujame v prtljažnik avtomobila. Upam, da sem odgovoril na vaše vprašanje.
Bivališče nima posebnih pritrdilnih elementov za pritrditev v avto. Osebno sem izbral večjo velikost, da bi vanjo lahko dal svojega psa, ki tehta 40 kg, in zaradi velikosti se samo ujame v prtljažnik avtomobila. Upam, da sem odgovoril na vaše vprašanje.
1 sporočila
sylvie
Pozdravljeni, z mojim nakupom sem zelo zadovoljna!
2 sporočila
denis
Pozdravljeni. Pesjak je primeren tudi za prevoz v avtomobilu ... prilega se v prtljažnik glede na dimenzijo prtljažnika in pesjaka. Nima pritrdilnih elementov. Lep pozdrav
2 sporočila
alexia
Kletka velikosti 80 cm se lahko namesti na zadnji sedež. Nato je zadrževana s sprednjim sedežem, ne pripenjam je.
1 sporočila
stephanie
Pozdravljeni, vzela sem srednji model in prilega se na zadnji sedež. Ni varnostnega pritrdilnega pasu. Zavarovan je zahvaljujoč sprednjemu sedežu. Kljub temu ga še vedno pripnem z varnostnim pasom, ki ga napeljem skozi ročaj za nošenje, ki se nahaja na vrhu škatle. Zelo dober izdelek. Dobra kakovost.
1 sporočila
evelyne
Sem zelo zadovoljna s temi prevoznimi boksi, največji se prilega v prtljažnik mojega vozila in moji dve psički (ena galga in en whippet) se v njem udobno namestita za prevoz, potem imam še manjši model za mojo whippetko, saj ponoči vsaka ima svoj boks. Ni nobene možnosti za privezovanje, ampak to ni potrebno, saj med vožnjo ostane pokrov zaprt in ni nikakršnega tveganja, da bi ušli. Te bokse se lahko zložijo in tako ne zavzamejo veliko prostora. Na dno sem dodala še debelo ležišče od Zoomalie, ki ščiti pred mrazom tal.
2 sporočila
micheline
Sem zelo zadovoljna s to pasjo uto, saj jo lahko vzamem v avto, saj ima priponko. Ima blazino za na dno in je dobro prezračevana - priporočam ta izdelek, saj ga lahko zložim za shranjevanje.
1 sporočila
christelle
Pozdravljeni, zelo sem zadovoljna s to notranjo pasjo uto: moj francoski buldog in moj jack russell v njej spita skupaj! celo sami gresta noterKo smo povabljeni k prijateljem, prinesemo uto, tako da nihče ni moten
1 sporočila
beatrice
Dober večer, Hiška je zelo v redu. Imam 3 mini jazbečarje, ki obožujejo biti v hiški. Popolno, ko smo povabljeni za nekaj dni.
4 sporočila
cecile
Mislim, da se ne bi premaknila med sedeži. Odličen izdelek, po 10 mesecih in 25 kg ga uporabljam za noč
1 sporočila
régine
Živjo, ali je to primerno za prevoz mačke?
1 sporočila
christine
Zložljiva uta je najboljši nakup, ki sem ga opravila pred prihodom mojega psa iz španskega zavetišča. Izbrala sem velikost M in Paquito (bodeguero s 10 kg) se v njej odlično počuti. V notranjost sem položila plišasto preprogo, da se lahko spočije in spi v dnevni sobi. Uto namestim v avto za naša večdnevna potovanja. Izdelek je lahek, enostaven za uporabo in trpežen. Nima naprave, ki bi omogočila pritrditev v avtu. Morala sem podreti en sedež, da se prilega v naš prtljažnik, tako da se ne premika. Paquito se udobno raztegne in v avtu ni več bolan. Zelo sem zadovoljna s to naložbo in razmerjem med kakovostjo ter ceno