Vprašanja, razprave o izdelkih Zložljiva prenosna hiška za mačke ali zelo majhne pse Zolia EloryCat
100% stranke
priporočam ta izdelek
4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
sara
Pred enim letom sem kupil model Zolia EloryCat, ko je bil moj maček star samo 6 mesecev. Je vzdržljiv in praktičen, idealen za kratke izlete. Po drugi strani pa sem moral nekaj mesecev kasneje kupiti veliko večji, trden model, saj je postal nelagoden za malo daljša potovanja: moj maček ni nehal mijavkati, ker se ni mogel premikati. Skratka, idealen nakup za kratkotrajna potovanja in za mačko srednje velikosti. Ker je Main Coon velika mačka, vam svetujem, da pridobite večjo prevozno torbo.
1 sporočila
noa
Pozdravljeni, Kmali bom dobil Main Coon mucka in oklevam med izbiro mačje hiške Zolia EloryCat ali mačje hiške ZOLIA Elory velikosti S. Rad bi jo uporabljal dalj časa, tudi ko bo mačka odrasla. Hvala vnaprej! Lep pozdrav
1 sporočila
marie-odile
Pozdravljeni, Za mačko vam odsvetujem, saj je moja uspela odpreti zapiranje v 20 minutah, morda bi bilo primerno za mačjega mladiča, glede psa pa, imam cavalier King Charlesa, zaenkrat ga uporabljam za kratka potovanja k veterinarju, tam mirno ostane. Upam, da vam to pomaga pri odločitvi.
1 sporočila
eve
Pozdravljeni, kupila sem to mačjo hišico Zolia EloryCat za dveletno mešanko main coona, ki tehta 7 kg. Za razliko od običajnih prenosnih kletk, kjer se je prej prerival in mijavkal, je v tej hišici vstopil in se mirno namestil, presenečen, da lahko vidi naokoli. Nič ni rekel in se je ulegel ter gledal cesto, čeprav je pot trajala eno uro in v avtu ni poznal nikogar... Enostavna je za sestaviti in razstaviti ter se brez težav pospravi. Lahka je in zdi se mi res dobra. Prijatelji, ki so jo videli, so rekli, da so jih mika, da bi si jo tudi kupili. Po mojem mnenju je to dober izdelek.
1 sporočila
florence
Ker sem zložljiv prenosni boks, mi je žal, da ni pasu za pritrditev na sedež, razen če mi manjka v mojem paketu...