Vprašanja, razprave o izdelkih Zeleni ležišče Vadigran Fantail Snooze Botanical z ortopedsko peno
100% stranke
priporočam ta izdelek
1 odgovor
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
francoise
Pozdravljeni,
Zanima me, ali ima pasja postelja snemljivo blazino, torej ločeno od postelje, z odstranljivo prevleko, ki se lahko opere, ali je celotna postelja z odstranljivo in pralno prevleko. Ta košara je dokaj draga, zato ne želim napake, ker imam majhnega yorkširskega terierja, starega 15 let, zato je občasno možnost nesreče.
Hvala za vaš odgovor.
Lep pozdrav,
F.C
Zanima me, ali ima pasja postelja snemljivo blazino, torej ločeno od postelje, z odstranljivo prevleko, ki se lahko opere, ali je celotna postelja z odstranljivo in pralno prevleko. Ta košara je dokaj draga, zato ne želim napake, ker imam majhnega yorkširskega terierja, starega 15 let, zato je občasno možnost nesreče.
Hvala za vaš odgovor.
Lep pozdrav,
F.C
1 sporočila
pamela
Pozdravljeni,Kupil sem to košaro, ki ima resnično odstranljivo in prevlečno blazino. Prevleke, tako blazine kot tiste košare (ki je ločena), se zelo dobro peremo v stroju. Ponovna namestitev prevlek/blazin je enostavna.To je malo dražji izdelek, ki je zelo zadovoljiv glede na udobje za psa in zaradi svoje kakovosti.