Vprašanja, razprave o izdelkih Magnet Collector Sacha Zoomalia
7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
annie
Pozdravljeni
1 sporočila
patrick
Pozdravljeni, v resnici ni povezave med zneskom naročila, številom prejetih magnetov ...... in stanjem embalaže. Osebno mi je nekaterih manjkalo, zato sem kupil celotno zbirko.....škoda za podvojene... :)
1 sporočila
martine
Pozdravljeni, naročila sem magnetke za dokončanje svoje zbirke. Plačala sem jih s naročilom, vendar jih nisem nikoli prejela. Prosili so me za dokazila s fotografijami paketa, referencami pošiljke, in nisem dobila nobenega odgovora. Plačala sem te magnete za nič, ne poslužujem se več ZOOMALIA, čeprav sem bila vedno zadovoljna z njihovimi izdelki. Škoda, bila sem zvesta stranka več let in nisem navajena goljufati za magnete. Lep pozdrav, ga. SANS
1 sporočila
camille
Pozdravljeni, moja sestra naroča pri vas in mi priporoča, da storim enako! Zadovoljna sem z vašimi izdelki, vendar ne razumem, ona prejema magnete z njenimi naročili! Sama sem opravila naročilo nad 50 evrov, ali obstaja znesek, ki ga je treba doseči? Lep pozdrav, Camille Roturier
2 sporočila
mélina
Pozdravljeni, žal žal ni točnega zneska. Magnet lahko dobite za nakup v vrednosti 5 €, prav tako kot za nakup v vrednosti 100 €. Ampak je to po njihovi želji. Lep večer
1 sporočila
laura
Pozdravljeni, Ne, to je sistematično, vendar se pogosto zgodi, da pri dostavah zdrsnejo škatle, če so malo poškodovane!
1 sporočila
andjy
Pozdravljeni, običajno se magneti samodejno dodajo v pakete, vendar vem, da se pogosto zataknejo v pregibe škatle spodaj, zato dobro preverite, saj sem nekega dne skorajda vrgel magnet v smeti zaradi tega.
5 sporočila
brigitte
Pozdravljeni, zelo pogosto prejemam magnete, in očitno ni povezave med naročeno količino in magnetom. Če sem prav razumel, je to naključno.