Zahteva za svetovanje

2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Nath
1 sporočila
nath fr
Pozdravljeni, pred dvema letoma sem posvojil dva majhna čivava, ki sta bila ob rojstvu namenjena evtanaziji. Odločil sem se, da ju posvojim pri šestih tednih, ko je njihova prejšnja lastnica odšla v tujino. Čeprav obožujem živali, mi je postalo preveč... Ne želim se jih znebiti, saj se mi to zdi protinaravno... ko posvojiš, je to za vedno. Nista čista, ves čas mi govorijo, da pes ne opravlja potrebe tam, kjer spi... pri mojih to ne drži... zjutraj, ko vstanem, najdem njune iztrebke na njunem ležišču... med sprehodom pojedo vse, kar najdejo, vključno z iztrebki... ko srečamo ljudi, druge pse, neprenehoma lajajo... dvakrat se je povodec malemu že odpet in planil je na drugega psa, da bi mu ugriznil smrček... Ne zdržim več, prosim za pomoč, nič ne gre. NATH
isabelle
1 sporočila
isabelle fr

Pozdravljeni, ne vem, če vam bo moje sporočilo v pomoč, ampak imam velikega psa, ki skače na ljudi, da bi pozdravil, in ali vleče ali noče hoditi, zato sem potreboval dober oprsnik. Kupil sem enega in je zelo dober, ne snema se in vse, ampak problem s psi ne glede na pasmo ali težo je, da so z oprsnikom bolj raztreseni in manj poslušajo, ker imamo manj nadzora nad njimi. Svetujem, da jim nadenete ovratnico ne ves čas, ampak za sprehode, ko je okoli veliko ljudi ali kaj podobnega, pogosto s povsem običajno ovratnico (ne z davilno ali nič hudega) pes hitreje umiri. V vsakem primeru preizkusite in boste videli. Kar se tiče kakanja v košaro, vam ne morem pomagati, razen svetovati, da jih sprehodite zvečer in še enkrat pred spanjem ter vstanite zgodaj, na primer en teden, da ne bodo imeli potrebe opravljati potrebe. Tako bodo razumeli, da ne smejo kakati v svoje košare. Če to ne deluje, položite podloge za mladičke na košare in dobro očistite košare, da ne bo ostal vonj.

Upam, da vam bodo moji nasveti koristili. Lep dan vam želim.

alex
2 sporočila
alex fr

Živijo, zakaj takrat niste pomislili na zavarovanje, zdaj bi jih vedno obdržali.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo