Zahteva za svetovanje
Pozdravljeni, ne vem, če vam bo moje sporočilo v pomoč, ampak imam velikega psa, ki skače na ljudi, da bi pozdravil, in ali vleče ali noče hoditi, zato sem potreboval dober oprsnik. Kupil sem enega in je zelo dober, ne snema se in vse, ampak problem s psi ne glede na pasmo ali težo je, da so z oprsnikom bolj raztreseni in manj poslušajo, ker imamo manj nadzora nad njimi. Svetujem, da jim nadenete ovratnico ne ves čas, ampak za sprehode, ko je okoli veliko ljudi ali kaj podobnega, pogosto s povsem običajno ovratnico (ne z davilno ali nič hudega) pes hitreje umiri. V vsakem primeru preizkusite in boste videli. Kar se tiče kakanja v košaro, vam ne morem pomagati, razen svetovati, da jih sprehodite zvečer in še enkrat pred spanjem ter vstanite zgodaj, na primer en teden, da ne bodo imeli potrebe opravljati potrebe. Tako bodo razumeli, da ne smejo kakati v svoje košare. Če to ne deluje, položite podloge za mladičke na košare in dobro očistite košare, da ne bo ostal vonj.
Upam, da vam bodo moji nasveti koristili. Lep dan vam želim.
Živijo, zakaj takrat niste pomislili na zavarovanje, zdaj bi jih vedno obdržali.