Vprašanja, razprave o izdelkih Body de protection
6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
kloé
Pozdravljeni, rad bi vedel, pri kolikšni temperaturi lahko peremo v pralnem stroju, prosim?
1 sporočila
véronique
Pozdravljeni, ali je mogoče to zaščitno obleko prilagoditi lovskemu psu? Hvala
1 sporočila
corinne
Pozdravljeni, ali lahko samec urinira z bodijem? Iščem tovrstno oblačilo za velikega psa, ki ima lipom na hrbtu. Hvala za vaše odgovore.
1 sporočila
geneviève
Med nogami je jeziček, ki se odpne in zapne na hrbtni strani, da lahko pes opravlja svoje potrebe.
1 sporočila
christelle
Pozdravljeni, kakšna velikost oprsnice bi bila primerna za malinoisa, ki tehta 21 kilogramov in meri 60 centimetrov v dolžini hrbta? Hvala vsem, ki mi bodo odgovorili.
1 sporočila
valerie
Pozdravljeni,
Za mojo mešanko stafi, ki tehta 18kg in ima dolžino hrbta 55 cm, sem kupila velikost ML, torej za 60cm vzemite velikost LXl ali XL. Na straneh sem dodatno pritrdila pritiskač. Ko so oblečeni, so dobro zaščiteni. To je vse, kar vam lahko povem.
Za mojo mešanko stafi, ki tehta 18kg in ima dolžino hrbta 55 cm, sem kupila velikost ML, torej za 60cm vzemite velikost LXl ali XL. Na straneh sem dodatno pritrdila pritiskač. Ko so oblečeni, so dobro zaščiteni. To je vse, kar vam lahko povem.
1 sporočila
bruno
Pozdravljeni, na seznamu tega izdelka ni velikosti S (to je tisto, kar potrebujem). Mislim, da je prišlo do napake, saj je na seznamu velikosti poleg cen dvakrat navedena velikost XS in velikosti S ni. Ali lahko opravite popravek, če je to primer, da bom lahko naročil? Lep dan