Vprašanja, razprave o izdelkih Prevleka za zaščito avtomobilskih sedežev za pse Voltan Zolia
12 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
valérie
Pozdravljeni, ali je zaščita primerna za sedeže v C5 TOURER? Lep pozdrav, Valérie
1 sporočila
faudel
Namestil sem ga v svoj 3008, velikost je ravno prava
1 sporočila
helene
Pozdravljeni, nameščena v 208 brez težav, enostavna in nastavljiva
4 sporočila
julien
Enako vgrajeno v Ford Fiestu IN Clio 5 in vse deluje odlično, jaz sem navdušen!!
2 sporočila
sandrine
Namestitev polnih vzglavnikov Twingo 3 brez težav za pritrjevanje prevlek, saj so te opremljene z nastavljivimi trakovi
1 sporočila
francine
Pozdravljeni, lahko mi prosim poveste, ali bo ta izdelek ustrezal mojemu Peugeotu, model 2008. Hvala.
Lep pozdrav, Francine
Lep pozdrav, Francine
6 sporočila
alexia
Pozdravljeni, ali je to primerno za majhen avto? (Citroën C3)
1 sporočila
daniel
Pozdravljeni, da, ustreza, če imate vzglavnike spredaj in zadaj. Lep pozdrav.
1 sporočila
sylvie
Pozdravljeni, brez vzglavnika ne vidim, kako bi pritrdil to preprogo. Lep pozdrav
2 sporočila
francine
Pozdravljeni, ja. Potrebni sta 2 naslonjali za glavo na zadnji klopi, da jo pritrdite. In bodisi pustite, da zaščita visi na tleh, bodisi jo pritrdite tudi na sprednji naslonjali za glavo. Imam Ford Fiestu in ni nobenih težav.
3 sporočila
stephanie
Pozdravljeni, da seveda. Lep pozdrav.
1 sporočila
jessica
Pozdravljeni, imam precej velikega psa in zato iščem zaščito za sedež, kot je ta, da bo imel dovolj prostora. Težava je le, da v mojem avtomobilu na zadnjih sedežih nimam naslonov za glavo. Ali obstaja še kakšen drug način pritrditve?
1 sporočila
manon
Ne, to so trakovi, ki se namestijo okoli naslonjala za glavo