Vprašanja, razprave o izdelkih Prevleka za zaščito avtomobilskih sedežev za pse Voltan Zolia

12 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Valérie
1 sporočila
valérie fr
Pozdravljeni, ali je zaščita primerna za sedeže v C5 TOURER? Lep pozdrav, Valérie
Faudel
1 sporočila
faudel fr
Namestil sem ga v svoj 3008, velikost je ravno prava
helene
1 sporočila
helene fr
Pozdravljeni, nameščena v 208 brez težav, enostavna in nastavljiva
Julien
4 sporočila
julien fr
Enako vgrajeno v Ford Fiestu IN Clio 5 in vse deluje odlično, jaz sem navdušen!!
Sandrine
2 sporočila
sandrine fr
Namestitev polnih vzglavnikov Twingo 3 brez težav za pritrjevanje prevlek, saj so te opremljene z nastavljivimi trakovi
Francine
1 sporočila
francine fr
Pozdravljeni, lahko mi prosim poveste, ali bo ta izdelek ustrezal mojemu Peugeotu, model 2008. Hvala.
Lep pozdrav, Francine
Alexia
6 sporočila
alexia fr
Pozdravljeni, ali je to primerno za majhen avto? (Citroën C3)
Daniel
1 sporočila
daniel fr
Pozdravljeni, da, ustreza, če imate vzglavnike spredaj in zadaj. Lep pozdrav.
Sylvie
1 sporočila
sylvie fr
Pozdravljeni, brez vzglavnika ne vidim, kako bi pritrdil to preprogo. Lep pozdrav
FRANCINE
2 sporočila
francine fr
Pozdravljeni, ja. Potrebni sta 2 naslonjali za glavo na zadnji klopi, da jo pritrdite. In bodisi pustite, da zaščita visi na tleh, bodisi jo pritrdite tudi na sprednji naslonjali za glavo. Imam Ford Fiestu in ni nobenih težav.
Stephanie
3 sporočila
stephanie fr
Pozdravljeni, da seveda. Lep pozdrav.
Jessica
1 sporočila
jessica fr
Pozdravljeni, imam precej velikega psa in zato iščem zaščito za sedež, kot je ta, da bo imel dovolj prostora. Težava je le, da v mojem avtomobilu na zadnjih sedežih nimam naslonov za glavo. Ali obstaja še kakšen drug način pritrditve?
manon
1 sporočila
manon fr
Ne, to so trakovi, ki se namestijo okoli naslonjala za glavo

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo