Vprašanja, razprave o izdelkih YOOS Ovratnica za sklepno udobje psa
10 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
valerie
Pozdravljeni, mnogi sporočajo o močnem vonju, povezanem z razširjanjem eteričnih olj. Ali lahko to uporabimo za psa, ne da bi to predstavljalo tveganje za mačke v hiši, ki so v stiku z njim?
1 sporočila
aude
Živjo, to ni povzročilo težav mojemu triletnemu mačku.
1 sporočila
genevieve
Prosimo, sporočite mi rok uporabe za 3-mesečni paket ovratnice Yoos velikosti S 46,5 cm.
2 sporočila
cristophe
Pozdravljeni, Ovratnice so učinkovite največ 40 dni, zato je priporočljivo, da jih menjate vsak mesec, in paket za tri mesece zato vsebuje 3 pakete. Glede na datum izteka veljavnosti je ta naveden na paketih in samo zoomalia je pooblaščena, da vam odgovori. (morda preko njihove podpore) Za moj del nikoli nisem imel ovratnice z iztečenim rokom uporabe, ki bi prišla iz zoomalia.
1 sporočila
liv
Zelo zanimiva ideja teme, hvala za razlage :)
1 sporočila
léa
Pozdravljeni, moja psička ima začetno stopnjo artritisa in želim ji olajšati bolečine, ali je ta ovratnica učinkovita pri lajšanju artritisa? Je združljiva z ovratnico proti klopom in bolham seresto?
1 sporočila
christine
Vonj ovratnice je tako močan, da ga ne morem prenašati. Ovratnico sem svojemu psu odstranil še isti dan, preden sem izvedel, ali je učinkovita.
1 sporočila
manon
Pozdravljeni, moja psička ima tudi artritis in že nekaj časa ji dajem ovratnik Yoos in moram reči, da je zelo učinkovit. Vonj je na začetku zelo močan, ampak hitro izgine (približno v 1 ali 2 dneh). Glede učinkovitosti, pri moji psički (10-letni avstralski ovčar, ki tehta 28 kg) deluje približno mesec in pol dni. Ker pa je to ovratnik na osnovi eteričnih olj, tako kot pri nas, mora biti pes dovzeten za to. Moja psička je in deluje zelo zelo dobro (spet se začne igrati, teči, vstajanje ji je lažje, skoraj več ne šepa itd...). Ampak to je od primera do primera.
4 sporočila
stephanie
Pozdravljeni, moj pes je imel hude napade artritisa, mislim, da mu je ovratnica nekoliko olajšala bolečine, vendar je za nas rešitev bilo nakup ortopedskega ležišča z memory peno. Odkar smo ga kupili, smo prenehali z zdravili in drugimi sredstvi in ni bilo niti enega napada artritisa!
2 sporočila
cristophe
Pozdravljeni, deluje zelo dobro na mojem psu (čivava stara 15 let) in je učinkovito skoraj takoj po namestitvi ovratnice (sprva sem mislil, da je to naključje, zato sem počakal, preden sem namestil novo ovratnico, in ugotovil, da to ni bilo naključje, sicer je moj pes zelo dober igralec). Kljub temu boste na internetu našli nekatere negativne komentarje, verjetno zato, ker mora biti, kot je omenila Manon H, pes sprejemljiv. Vonj je zelo močan, kot je omenila Christine L, da lahko povzroči glavobol, vendar to ne traja dolgo, le prve tri dni. Ampak če to olajša vašemu psu, je to najpomembnejše. (v najslabšem primeru pustite ovratnico zunaj paketa 3 dni (na varnem) preden jo namestite na psa). Kar se tiče mene, ni potrebno dodajati prehranskih dopolnil (npr. agilum), ker mu ovratnica zadošča. Trajanje je približno 1 mesec, ko opazite, da je vaš pes manj aktiven, mu je potrebno zamenjati ovratnico. Kar se tiče proti bolhaškega ovratnika, jaz osebno uporabljam ampule, vendar na embalaži ni navedenih kontraindikacij.
1 sporočila
guy
Da, res je super za moji dve Staffie, delovalo je vsaj en mesec ali dva