Vprašanja, razprave o izdelkih Caverne Tortue XXL Exo-Terra
11 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
julien
Živjo, mi lahko prosim poveste, koliko tehta jama?
2 sporočila
patrick
Pozdravljeni, ali mi lahko poveste, če je vhod v jamo na dolžini 40 cm ali na širini 28 cm, hvala
1 sporočila
sonia
Pozdravljeni, želel bi vedeti dimenzije vhoda v jamo, saj se mi zdi, da je ta na fotografiji precej ožji od skupne dimenzije predmeta. Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, vhod meri 22 cm po tleh in približno 10 cm v višino. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
pascal
Dober večer, želel bi vedeti, če je na voljo malo manjši model?? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, V našem katalogu nimamo na voljo manjše različice tega izdelka. Vendar pa vam lahko ponudimo ta tip izdelka: https://www.zoomalia.com/animalerie/abri-pour-reptile-reptil-cave-mm-p-499.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
lauréline
Pozdravljeni, iz česa je narejena ta jama? In ali je mogoče, da jo dam v akvarij?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta jama je izdelana iz smole in steklenih vlaken. Uporaba v akvariju ni priporočljiva.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
sebastien
živjo, kakšne so dimenzije te jame?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Dimenzije so naslednje:
Dolžina: 40
Širina: 30
Višina: 20
CM
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Dimenzije so naslednje:
Dolžina: 40
Širina: 30
Višina: 20
CM
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
3 sporočila
laure
Je ta skrivališče primerno za subadultega boa stiskalca? Iščem največjo možno, toda ta se mi zdi preveč odprta.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Primerna bo, odprtina nikoli ne sme biti obrnjena proti sprednjemu steklu, da se ohrani zasebnost plazilca v njegovem skrivališču.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Primerna bo, odprtina nikoli ne sme biti obrnjena proti sprednjemu steklu, da se ohrani zasebnost plazilca v njegovem skrivališču.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia