Vprašanja, razprave o izdelkih Ograda za vse letne čase za želve Zolia Vico

100% stranke

priporočam ta izdelek

11 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Chloé
1 sporočila
chloé fr
Pozdravljeni, kakšne so možne rešitve za preprečevanje poplav v tem ograjenem prostoru v primeru dežja? Lep dan.
Carole
1 sporočila
carole fr
Pozdravljeni, namestili smo ga na betonske robnike z rahlim nagibom, da lahko voda odteka
Odile
2 sporočila
odile fr
Pozdravljeni, Kateri lak naj uporabim, da bo ograja ostala zunaj celo leto? Hvala
Frederique
1 sporočila
frederique fr
Pozdravljeni, imam ga že več kot eno leto in ga nisem lakiral! Malce je pozelenel, vendar se to odstrani. Na dnu ni mreže, moja želva prezimuje v zabojniku na višini, ker je teren poplavljiv in poplavljen že 3 dni! Če imate še kakšno vprašanje? Lep večer
Muriel
1 sporočila
muriel fr
Pozdravljeni, da, močno vam svetujem, da to obdelate. Naravno z lanenim oljem ali s trgovskimi lazurami, če imate čas, da vonj izgine...preden tja postavite svoje živali. Ograja je iz belega lesa, le okvir na vrhu je iz rdečega lesa, ki je veliko bolj odporen na vremenske vplive. Skratka, z mojimi tremi ograjami sem zelo zadovoljna že 3 leta na prostem, vendar jih letno vzdržujem z lazuro. Lep pozdrav
Nathalie
2 sporočila
nathalie fr
Pozdravljeni, ali ima ta ograja spodnje omrežje ali kaj drugega? Vnaprej se vam najlepše zahvaljujem za vaš odgovor, Nathalie.
Gregory
1 sporočila
gregory fr
Ne, ni ozadja ni
MARIE CLAUDE
1 sporočila
marie claude fr
ne, ni podlage. Postavili smo jo na travo na vrtu, kar prebivalki omogoča pašo.
Nathalie
2 sporočila
nathalie fr
Najlepša hvala za vaše odgovore
valerie
1 sporočila
valerie fr
Pozdravljeni, ni mrežastega dna in je ne smete dodajati, če želite, da vaša želva prezimi v tej ogradi, saj mora imeti možnost kopanja, da se zakoplje. Če vanj postavite mlade živali, vam priporočam, da okoli ograje zakopljete najmanj 5 do 10 cm visoko desko/mrežo (uporabil sem vertikalno postavljeni skrilavec), da preprečite vstop glodavcev. Mnogi mladiči so v obdobju prezimovanja pogrizeni od podgan. Ograda se konča skoraj na tleh, zato glodavci z lahkoto prilezejo spodaj, če malo skopljejo. Drugače je ograda dobre kakovosti in dobro zasnovana, lahko pa se poveže tudi z drugo. Upam, da sem vam pomagal. Lep dan vam želim.
KEVIN
1 sporočila
kevin fr
Pozdravljeni, Ali mi lahko potrdite širino vhoda v ogrado? Lep pozdrav, Kevin
Caroline
1 sporočila
caroline fr
Pozdravljeni, na dno ograde smo po postavitvi enostavno dodali mrežo in je popolno! Lep dan.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo