Vprašanja, razprave o izdelkih Exo Terra Solar Glo Žarnica vse-v-enem za terarij

100% stranke

priporočam ta izdelek

148 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
christine
11 sporočila
christine fr
pozdravljeni, Exo Terra Solar Glo All-in-One žarnica E27 - 125WRef. : 2046, imam balast, ali lahko vanj namestim žarnico 2046? hvala
Michèle
1 sporočila
michèle fr
Pozdravljeni, ali mi lahko poveste, če bi bila ta žarnica primerna za vodno želvo in terarij dolžine 1 m? In ali je keramično držalo za žarnice Reptilus Glow Light kompatibilno?
Bataille
2 sporočila
bataille fr
živjo, kdaj boste prejeli to žarnico
Bataille
2 sporočila
bataille fr
Pozdravljeni, kdaj jih boste prejeli?
Emeline
1 sporočila
emeline fr
Živjo, mi lahko poveste, kakšna je razlika med keramično žarnico Exoterra in črno keramično žarnico? Gre za mojo sulcato. Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Črna keramična žarnica sploh ne oddaja svetlobe, temveč le segreva. Zato se lahko uporablja tudi ponoči, ne da bi motila naravni cikel živali. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Yvan
1 sporočila
yvan fr
Pozdravljeni, Ali ta vrsta žarnice potrebuje predzvezo? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Potreben je nosilec za svetilko: lahko izberete preprost porcelanasti podstavek, keramični nosilec ali nosilec s ščipalko z ali brez mreže. https://www.zoomalia.com/animalerie/support-lampe-terrarium-c-111-1.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Coralie
1 sporočila
coralie fr
Pozdravljeni,Za testudo nabeulisa, starega 5 let, ali je Solar Glo žarnica vse-v-enem dobra izbira? Naj bo 125 W? Ali več? In ali moram dodati še kakšno drugo žarnico?Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, lahko uporabite to svetilko za svojo želvo, ne bo potrebno dodajati druge. Moč svetilke bo treba določiti glede na velikost vašega terarija. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Jennifer
1 sporočila
jennifer fr
Pozdravljeni, ali ta svetilka ustreza mladim želvam vrste Hermann? Če da, na kakšni višini jo moramo namestiti? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Višina bo odvisna od moči svetilke. Na primer, žarnica Solar Glo z močjo 125W mora biti nameščena na višini 30 cm, da doseže točko segrevanja pri 30°C. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Didier
1 sporočila
didier fr
Pozdravljeni,Je ta svetilka primerna za visečo grlo (20 do 30 cm od tal) v terariju, kjer živi 4-mesečna kopenska želva?Če da, katero moč bi morali izbrati? 125 ali 160 W?Hvala za vaš odgovorDidier
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta žarnica bo ustrezala standardni vtičnici. Izbrati boste morali manj zmogljivo in po potrebi prilagoditi višino. Priporočamo, da preverite temperaturo, da zagotovite dobro počutje vaše želve. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
Mathis
1 sporočila
mathis fr
Ali ustreza odraslemu bradatem zmaju v terariju velikosti 120x60x60 cm in kakšno toploto lahko ta svetilka oddaja? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta svetilka je primerna za pogono. Razpršena toplota bo odvisna od izbrane moči in predvsem od razdalje med svetilko in tlemi terarija. Ti podatki so navedeni na dveh tabelah v galeriji slik izdelka. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
Chloe
1 sporočila
chloe fr
Pozdravljeni, ali žarnica dobro združuje toploto in UVB? Želim jo uporabiti za bradato agamo z držalom glow light clip, vendar ali lahko držalo postavimo znotraj terarija?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ne priporočamo, da namestite podporo znotraj terarija v dosegu živali: tveganje opeklin je preveliko, razen če lahko preprečite neposreden stik živali z žarnico. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Romain
1 sporočila
romain fr
Pozdravljeni, ali bo ta žarnica primerna za vodnega zmaja in terarij velikosti 80x120x80? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta žarnica bo primerna za vašega plazilca. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Aurélien
2 sporočila
aurélien fr
Pozdravljeni,Ali bo ta žarnica z močjo 125 W primerna za želvo Pelomedusa, staro 5 let in dolgo 15 cm v akvariju 80x30x40 cm?Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta žarnica bo premočna za vašo želvo. Svetujemo vam, da se odločite za manj močno grelno svetilko, ki ji bo potrebno dodati UV svetilko. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
Melanie
3 sporočila
melanie fr
Pozdravljeni. Kupil sem to žarnico in rad bi vedel, koliko časa jo naj pustim prižgano, glede na to, da imam samo to kot način ogrevanja.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, To je odvisno od vrste, ki jo gostite, in njenih življenjskih pogojev. Predlagamo vam, da obiščete specializirane forume, da bi natančno izvedeli, kakšen ekosistem potrebuje vaš plazilec. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
julien
1 sporočila
julien fr
Pozdravljeni, imam terarij iz OSB lesa, velik 1,20 m x 60 cm x 60 cm, odprt na vrhu. Kakšno moč naj izberem za dnevno uporabo? Bil bi za želvo Hermana. Ali uporaba termostata ne predstavlja težave pri tej vrsti žarnice? In zadnje vprašanje; ali uporaba takšne podpore, https://www.zoomalia.com/animalerie/support-de-lampe-en-ceramique-glow-light-p-31250.html, ne predstavlja težave za življenjsko dobo žarnice (prezračevanje, temperatura)?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Moč, ki jo je treba izbrati, je odvisna od sobne temperature, začnete lahko s 125W. Za to žarnico morate izbrati naslednji podstavek: https://www.zoomalia.com/animalerie/support-de-lampe-wire-light-a-suspendre-p-404.html Uporaba termostata ni združljiva s to žarnico. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
Floriane
4 sporočila
floriane fr
Pozdravljeni, ali je ta žarnica primerna za mojo vodno želvo na svetlobnem nosilcu Light Glow nad otočkom akvarija Tortum 100x40?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, moč 125W ali 160W bo premočna za vaše živali, zato vam odsvetujemo uporabo tega izdelka. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Arnaud
7 sporočila
arnaud fr
Pozdravljeni, ali je ta svetilka združljiva s tem podstavkom? https://www.zoomalia.com/animalerie/protege-lampe-avec-culot-16x22cm-p-29098.html Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta žarnica bo prevelika za to podnožje. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
min kyung - Samuel
2 sporočila
min kyung - samuel fr
Pozdravljeni, ali prodajate podstavek za to žarnico? (združljiv podstavek za aqua tortum 40) za želvo prosim. Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta žarnica se lahko uporablja samostojno s porcelansko grlo ali s podporo Glow Light: https://www.zoomalia.com/animalerie/support-de-lampe-a-pince-glow-light-maxi-p-581.htmlTreba bo dodati stojalo za pritrditev nosilca na terarij: https://www.zoomalia.com/animalerie/potence-pour-lampe-wire-light-p-16443.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Alexis
3 sporočila
alexis fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali je žarnica Solar glo 125w dovolj za stepsko želvo. Rad bi omenil, da je terarij visok 40 cm (nevarnost opeklin). Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,
Za vaše stepske želve priporočamo 160W, saj je priporočena točka ogrevanja za to vrsto med 32° in 35°C. Da preprečite opekline, preverite temperaturo na tleh s sondo in po potrebi prilagodite višino svetilke.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
carole
2 sporočila
carole fr
Pozdravljeni, želel bi vedeti, čez koliko časa je potrebno zamenjati to solarno svetilko 125, da mojim vodnim želvam ne bi primanjkovalo UV? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, zamenjati morate svojo žarnico SOLAR GLO približno po 12 mesecih. S prijaznimi pozdravi, Ekipa Zoomalia
Anthony
8 sporočila
anthony fr
Zdravo, ravnokar sem kupil terarij OSB 120x60x60 z doma narejeno dekoracijo. Ali je bolje vzeti 125W ali 160W? Gre za pagona. Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Solar Glow z močjo 125W je dovolj. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
CLOTILDE
11 sporočila
clotilde fr
Pozdravljeni, S katerim drugim izdelkom ga je treba povezati, da ga pritrdimo na leseno steno?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, priporočamo vam podporo za svetilko WIRE LIGHT (ref 1796). Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Marie
1 sporočila
marie fr
Pozdravljeni,Od 18. septembra sem za svoje kopenske želve naročila solarno žarnico solar glow 165w. Včeraj, 27. novembra, je pregorela ob vklopu. To je drago glede na življenjsko dobo, saj terarija nisem nikoli premikala ali prenašala. Ali obstaja poprodajna služba?Hvala, Lep pozdrav, Marie Rogier 0662708217
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, S službo za pomoč strankam se lahko obrnete prek vašega uporabniškega računa ali pišete na sav@zoomalia. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
Remy
1 sporočila
remy fr
Pozdravljeni, pred dvema mesecema sem naročil 5 solarnih žarnic, ena od njih pa je ravnokar pregorela.. Rad bi vedel, ali obstaja poprodajna storitev za to.. Hvala vnaprej
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, vabimo vas, da se obrnete na našo poprodajno službo po elektronski pošti na naslednji naslov [email protected]. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
laura
1 sporočila
laura fr
Pozdravljeni, trenutno imam kletko za zajce za moje mlade želve. Če vzamem to svetilko, ali obstaja tveganje, da "stopi" mojo plastično kletko? In ali 125 W ni preveč? Seveda bom naročil tudi nosilec WIRE LIGHT. Hvala za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, uporaba grelne svetilke v kletki, ki ni primerna, je močno odsvetovana. Plastika v kletkah za glodavce ne bo prenesla oddane toplote. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
anthony
3 sporočila
anthony fr
Pozdravljeni, kateri nosilci za žarnico ali balast so združljivi s to žarnico 125 vatov, hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, priporočamo nosilec za luč WIRE LIGHT (ref 1796) + konzolo za obešanje (ref 42369). Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Tanguy
1 sporočila
tanguy fr
Dober večer. Trenutno gradim terarij velikosti 200x50 in višine 75 cm za mojo mlado sulkato. Zanima me vse-v-enem žarnica, ali lahko potrdite, da ta izdelek ustreza, in mi poveste, koliko naprav in kakšna moč je potrebna, saj mora biti točka vroča med 30 in 35 stopinjami, hladna pa okoli 25 stopinj. Hvala vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Najenostavnejše bi bilo namestiti tovrstni nosilec, ki združuje eno samo žarnico za toploto, UV in svetlobo: https://www.zoomalia.com/animalerie/support-de-lampe-sunray-avec-ballast-et-ampoule-a-decharge-haute-intensite-p-16930.html. Druga možnost je, da opremite svoj terarij z naslednjimi izdelki: https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-tout-en-un-solar-glo-p-580.html https://www.zoomalia.com/animalerie/potence-pour-lampe-wire-light-p-16443.html https://www.zoomalia.com/animalerie/support-de-lampe-wire-light-a-suspendre-p-404.html. Vsekakor je priporočljivo uporabiti termostat za kar najboljše reguliranje temperature. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
sebastien
1 sporočila
sebastien fr
Pozdravljeni, kmalu bom imel mlado želve Hermann in iščem žarnico, ki ji lahko zagotovi vse, kar potrebuje: toploto, svetlobo in UVB. Na vaši spletni strani sem našel Solar Glo žarnico, vendar nisem prepričan, če je to prava izbira?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Solar Glo žarnica je popolna za Hermanovo želvo. Preprosto boste morali preveriti, da namestite svojo žarnico na ustrezni razdalji, da se izognete kakršnim koli presnovnim težavam. (Lahko se sklicujete na navodila na škatli žarnice). S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
jerome
2 sporočila
jerome fr
Pozdravljeni, za mojo želvo potrebujem UVB 5.0. Kakšna je ta žarnica v UVB?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Žarnica SOLAR GLO 160W ustreza nekaj več kot 120µW/cm2 UVB. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
cindy
1 sporočila
cindy fr
Pozdravljeni, iščem opremo za terarij velikosti 90*45*45 za mladega bradatega agame (Pogona vitticeps). Kakšna moč žarnice je primerna? Ali imate nosilec za neonsko svetilko in neonsko UV100 svetilko za dopolnitev tega?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Najenostavnejša rešitev bi bila namestitev te vrste nosilca, ki združuje eno samo žarnico za toploto, UV in svetlobo: https://www.zoomalia.com/animalerie/support-de-lampe-sunray-avec-ballast-et-ampoule-a-decharge-haute-intensite-p-16930.htmlSicer pa lahko svoj terarij opremite z naslednjimi izdelki: https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-tout-en-un-solar-glo-p-580.htmlhttps://www.zoomalia.com/animalerie/potence-pour-lampe-wire-light-p-16443.htmlhttps://www.zoomalia.com/animalerie/support-de-lampe-wire-light-a-suspendre-p-404.html S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
laurent
1 sporočila
laurent fr
zdravo, ali je ta žarnica 125 W primerna za ogrevanje terarija 120x60x60? ali naj uporabim tudi UVB neonsko luč 10,0
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, brez poznavanja živali, ki živi v vašem terariju, vam žal ne moremo odgovoriti. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
mélanie
2 sporočila
mélanie fr
pozdravljeni, ali lahko to žarnico uporabim v terariju za mlado želvo?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta žarnica bi lahko ustrezala, samo priključiti jo morate na držalo WIRE LIGHT. Svetujemo vam žarnico SOLAR GLO 125W. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
Anthony
8 sporočila
anthony fr
moja sončna žarnica glo 125 w ne osvetli dovolj terarija, katero žarnico lahko dodam kot dopolnilo? (terarij 90x45x60) za mladega pogona
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Priporočamo vam to vrsto žarnice: https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-a-faisceau-etroit-sun-glo-p-577.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Anthony
8 sporočila
anthony fr
Ali je mogoče postaviti dve svetilki Solar Glo v terarij 90x45x60, ali pa bi to bilo preveč?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, to ni priporočljivo, saj tvegate intenzivno izpostavljenost vašega plazilca UVB sevanju z resnimi presnovnimi tveganji. Seveda pa je to odvisno od vrste in terarija. Zato je težko ustrezno odgovoriti na to vprašanje. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
damien
8 sporočila
damien fr
Pozdravljeni, naj to žarnico prižgem podnevi ali ponoči?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Pomembno je spoštovati naravne cikle. Ponoči mora biti temno, podnevi pa mora biti svetlo. Ta žarnica posnema sončno svetlobo in se zato sme uporabljati le podnevi. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
jeanluc
3 sporočila
jeanluc fr
Pozdravljeni, ali bi ta žarnica zadostovala za vzdrževanje pogone s točko vročega 35° v terariju velikosti 120x60x60, in hladno točko 25°? Terarij bo imel dekor iz polistirena in OSB3. Lep pozdrav.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, glede višine, bi morali brez težav doseči optimalno temperaturo 35°C/40°C. Glede na to, da je vaš rezervoar precej velik (kar je zelo dobro), bo morda potrebna druga svetilka. To je treba videti glede na konfiguracijo dekorja in material vašega terarija. Velja razmisliti o nakupu dveh svetilk hkrati. Imati rezervno svetilko pri puščavskih živalih ni luksuz. Želim vam uspešno vzgojo. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
savanah
1 sporočila
savanah fr
Pozdravljeni, bi bila ta žarnica dovolj za vzdrževanje tople točke med 30-35 stopinjami v terariju velikosti 120*50*50, za hladno točko okoli 25 stopinj? Gre za leiocephalusa.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Z žarnico SOLAR GLO 160W boste imeli točko segrevanja med 31-35° med 20 in 30 cm oddaljenosti od vaše žarnice z UVB sevanjem med 265 in 400µW/cm2. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
Julie
3 sporočila
julie fr
Pozdravljeni, NUJNO Sprejemam kopensko želvo, staro skoraj 1 leto, in imam terarij velikosti 60x60. Imam omejen proračun, vendar želim resnično pomagati želvi. Kaj mi svetujete glede osvetlitve? Sem zmeden, preveč modelov, vatov, itd. Najlepša hvala!! Julie
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ker gre za majhen terarij, vam priporočamo vse-v-enem žarnico Solar Glo E27 125W. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Elodie
1 sporočila
elodie fr
Pozdravljeni,ali se lahko ta svetilka montira na naslednjo opremo: Celoten komplet naravnega terarija za kopensko želvo 60 x 35 x 23 cm, ki ga nameravam naročiti?Najlepša hvala za vašo pozornost.S spoštovanjem.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta žarnica bo ustrezala brez težav, le priključiti jo morate na podstavek WIRE LIGHT (PT2060-PT2062). S spoštovanjem, Madeline iz Zoomalia
Sonia
3 sporočila
sonia fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, kakšno moč žarnice naj izberem za svoje mlade kopenske želve. Stare so nekaj mesecev in rad bi imel 2 v 1 UVA/UVB žarnico. Imam majhen terarij. Hvala za vašo pomoč. Lep dan
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, priporočamo vam žarnico SOLAR GLO 125W (PT2192). Lepo pozdravljeni, Madeline iz Zoomalia
celine
1 sporočila
celine fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali je žarnica 125W primerna za terarij velikosti 90x45x45. Če da, na kakšni višini jo je treba namestiti v terarij, kjer je mladi bradat agamec (Pogona)? In kakšno grlo ter podstavek za svetilko naj vzamem? Lep pozdrav, Victor M--A
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, priporočamo vam 2 žarnici Natural Light in 2 žarnici Reptile Vision (26W). S spoštovanjem, Madeline iz Zoomalia
Tiffany
2 sporočila
tiffany fr
Pozdravljeni, Imam terarij 60x30x20 za mlado želvo Hermann. Ali je ta žarnica dovolj za želvo? In kakšno podlago naj uporabim? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta žarnica je dovolj. Potrebujete podnožje žarnice WIRE LIGHT + gibljivo roko LIGHT BRACKET. S spoštovanjem, Madeline iz Zoomalie
Tiffany
2 sporočila
tiffany fr
Živjo, pravkar sem dobil mladiča želve Herman in rad bi vedel, ali je ta žarnica dovolj za toploto in UV svetlobo? In kakšno oporo naj uporabim? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Ta žarnica je dovolj. Potrebujete še nosilec za žarnico WIRE LIGHT + gibljivo roko LIGHT BRACKET.

Lep pozdrav,

Madeline iz Zoomalie
jean-marc
1 sporočila
jean-marc fr
imam celoten komplet za naravni terarij za kopensko želvo 60 x 35 x 23 cm, ali je ta žarnica primerna za ta komplet? in ali je ustrezna? ker sem zadnjič kupil žarnico, vendar je bil podnožek premajhen ;-). hvala vnaprej, S spoštovanjem
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, priporočamo vam to žarnico: https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-lumiere-du-jour-sun-glo-daylight-p-576.html S spoštovanjem, Sandy iz Zoomalia
SYLVIE
1 sporočila
sylvie fr
pravkar sem kupil 160W žarnico, vendar moj keramični nosilec označuje največ 150W. Ali jo lahko uporabim brez tveganja? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Priporočamo to nosilko: https://www.zoomalia.com/animalerie/support-de-lampe-wire-light-a-suspendre-p-404.html S spoštovanjem, Sandy iz Zoomalie
VANESSA
1 sporočila
vanessa fr
zdravo, kaj priporočate za terarij velikosti 60L/45l/60H za mlado kopensko želvo Testudo horsfieldii?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, priporočamo vam 160-vatno žarnico. Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalie
france
3 sporočila
france fr
Imam terarij 45*45*30 in leopardjega gekona. Ali SAMO ta žarnica zadostuje za ogrevanje in mu zagotavlja potrebne UV-žarke?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Da, ta žarnica je primerna, vendar pazite, da boste dosledno upoštevali priporočeno moč in razdaljo v navodilih za uporabo glede na vaš terarij. S spoštovanjem, Christelle iz Zoomalie
julien
1 sporočila
julien fr
živijo, ali lahko ta svetilka služi tudi za naravne rastline v mojem terariju?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta svetilka ni primerna za naravne rastline.

Lep pozdrav,
Mary iz Zoomalia
christelle
2 sporočila
christelle fr
Pozdravljeni, dobil bom petletno rusko kopensko želvo in jo bom imel v terariju velikosti 100x60x60. Rad bi vedel, ali lahko uporabljam to žarnico in pritrdilni nosilec s kleščami. Hvala vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, svetujemo vam to žarnico z 160W, s pritrditvijo s sponko. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
Céline
2 sporočila
céline fr
Pozdravljeni,Imam leseni terarij z merami 100(L)X40(Š)X50(V) z odprtino spredaj. V nekaj dneh bom sprejel želvo Hermann. Rad bi vedel, ali je ta žarnica primerna glede na to, da bom dodal 10 cm podlage in bo zato ostalo okoli 40 cm višine. Lahko mi prosim svetujete tudi glede sistema pritrjevanja? Kako namestiti žarnico?Lep pozdrav.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta žarnica bo popolnoma ustrezala vaši želvi. Kot nosilec svetilke vam priporočamo ta: https://www.zoomalia.com/animalerie/support-de-lampe-a-pince-glow-light-maxi-p-581.htmlČe imate še kakšna vprašanja, se ne obotavljajte vrniti k nam. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
manon
3 sporočila
manon fr
Pozdravljeni, Imam akvarij velikosti 80*30*35 in načrtujem, da bi vanj dal vodno želvo. Rad bi vedel, če ni žarnica z močjo 125W premočna samo za plažo velikosti 29*17cm, glede na to, da ne želim preseči 30°C. V kakšni razdalji naj jo namestim od plaže? Katero držalo naj uporabim, saj sem razumel, da je žarnica precej široka. Hvala za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, če se sklicujete na fotografijo št. 2, da bi dosegli 30 stopinj, morate postaviti svetilko na razdaljo 30 cm. Priporočamo ta nosilec s to žarnico: https://www.zoomalia.com/animalerie/support-de-lampe-a-pince-glow-light-maxi-p-581.html

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
julien
3 sporočila
julien fr
prinaša vse, kar potrebuje kopenska želva? uva uvb toploto (na razumni višini)? katero mi priporočate za terarij 80*40*25 za doseganje pravilne temperature brez opeklin na oklepu?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Priporočamo vam to 50W žarnico: https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-lumiere-du-jour-sun-glo-p-576.html

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
auguste
9 sporočila
auguste fr
Pozdravljeni, ali bi lahko ta žarnica ustrezala za kameleona? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,
Ta žarnica bi morala biti popolnoma primerna za vašega kameleona.

Cordialement,
L'ékipa Zoomalia
jonathan
3 sporočila
jonathan fr
Pozdravljeni, za terarij velikosti 200x50x70 cm (par pogon) imam stropno svetilko s štirimi žarnicami ReptiGlo 10.0 po 13 W. Zanima me, če bi dodal to svetilko moči 125 W, bi to zadostovalo za potrebe UVB, UVA in toplote? Ali bi moral poleg tega namestiti še grelni reflektor za dodatno toploto?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, To bi moralo zadostovati. Priporočamo vam, da poskusite tako, in če resnično temperatura ni dovolj visoka, lahko kasneje dodate še en grelec. Kar se tiče UV svetlobe, je to dovolj.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia
christophe
18 sporočila
christophe fr
moj terarij je visok 1,50 m in širok 60 cm, ali je to prava žarnica ali ne za kameleone, želim doseči 29 stopinj, to je to
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,ta žarnica bi morala biti primerna za vaš terarij.V nadaljevanju, vaša žival se ne sme približati na manj kot 30 cm, da se izogne opeklinam.Potrebujete tudi toplo in hladno območje. Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia.
christophe
18 sporočila
christophe fr
Pozdravljeni, to je za kameleone, želim doseči 29 stopinj čez dan, bo s to žarnico v redu ali mi priporočate drugo? Na tej žarnici je termostat, bo segrela in ko bo dosegla 29 stopinj, se bo izklopila, vendar bo trajalo nekaj časa, da se ponovno vključi, kajne?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Ta žarnica nima termostata. Ko jo boste priključili, se bo segrela.
Če želite, da se ustavi, lahko kupite termostat.
Poleg tega je za doseganje te temperature vse odvisno od velikosti vašega terarija.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia.
christophe
18 sporočila
christophe fr
Pozdravljeni, imam terarij višine 1,50 m in širine 60 cm. Zanima me, ali lahko žarnica služi tudi kot grelec in če jo priključim na termostat, ali bo to zdržala. V mojem terariju bi radi uporabili samo eno žarnico.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Vaš akvarij je precej velik. Ta žarnica bi lahko bila malo šibka.

To je odvisno od temperature, ki jo želite doseči. Če ni dovolj visoka, boste morda morali dodati grelno podlogo ali grelno kabel.

Seveda lahko namestite termostat.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia.
Lorène
1 sporočila
lorène fr
Dober večer, rad bi vedel, če ta svetilka ni premočna za terarij, ki meri 45x45x45. Imam več belih dihurjev. Hvala vnaprej za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,Priporočamo, da izberete žarnico z manjšo močjo. 125 vatov je preveč močno za vaš terarij. Žarnica 50, 60 vatov bi bila bolj primerna.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia.
Thi Bich Duyen
2 sporočila
thi bich duyen fr
Pozdravljeni,za nosilec "Support de lampe à pince Glow Light Maxi", je bolje izbrati velikost 14 cm ali 21 cm, prosim? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Izberite največji model.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Nicolas
1 sporočila
nicolas fr
Pozdravljeni, izdelal sem terarij velikosti 130 cm dolžine, 60 cm višine in 60 cm širine, ki bo gostil par bradatih agam. Rad bi izvedel, ali je ta žarnica primerna, če je 125 W dovolj ali je potrebno več. Najlepša hvala ...
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Model zgoraj se morda zdi bolj primeren.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia
Thi Bich Duyen
2 sporočila
thi bich duyen fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, kakšno podlago je potrebno izbrati, da bo žarnica držala? Bi ta ustrezala? "Nosilec svetilke s sponko Glow Light Maxi" Hvala za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,Da, ta nosilec bi bil primeren.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia
Amélie
3 sporočila
amélie fr
Pozdravljeni, kmalu bom v terariju velikosti 1m50/50/50 sprejel merianskega tejuja. Je ta 160-vatna žarnica dovolj močna? Hvala vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,Vse je odvisno od velikosti vašega terarija in želene temperature.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia
Jonathan
10 sporočila
jonathan fr
Pozdravljeni! Glede na to, da ta žarnica oddaja toploto itd., ali ena sama zadostuje za terarij velikosti 100x50x50 za pogono?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Načeloma da, ta žarnica bi morala biti primerna. Lahko namestite grelni podstavek za pomoč pri ogrevanju toplega območja, če to ne zadostuje, lahko namestite tudi grelni kabel (vendar ga je treba namestiti izven terarija, da se izognete tveganju opeklin).

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
christophe
18 sporočila
christophe fr
Pozdravljeni, imam terarij z merami 120/50/60 in v njem par bradatih agam. Če vzamem žarnico Solar Glo z močjo 160 vatov, bom moral dodati keramično žarnico za toploto, da dosežem potrebnih 35 stopinj?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Načeloma ima ta žarnica optimalno raven UVB in UVA žarkov, vidne svetlobe in toplote v eni sami žarnici.

Če ne dobite želene toplote, boste res morali dodati še eno žarnico.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia
christophe
18 sporočila
christophe fr
Kakšna je življenjska doba žarnice Solar Glo 160 vatov?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,Vse je odvisno od načina uporabe. Načeloma več mesecev.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia
christophe
18 sporočila
christophe fr
Pravkar sem prejel svojo solarno sijalko Solar Glo za svoje kameleone in rad bi vedel, kako dolgo traja sijalka za UVB UVA, 6 mesecev ali 1 leto? Hvala za odgovor, lp.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Vse je odvisno od uporabe (trajanje osvetlitve, itd...) načeloma več mesecev.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia
christophe
18 sporočila
christophe fr
Imam par pogon in želel bi kupiti žarnico Solar Glo. Moj terarij meri 120/50/60. Katero žarnico bi lahko dal notri?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,usmerite se lahko na model 160 vatov.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia
christophe
18 sporočila
christophe fr
Kupujem terarij velikosti 1m/60/60 za par kameleona, je to dobro ali ne, hvala za odgovor, lp
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,da, ta žarnica bo pravilna, vendar verjetno ne bo dovolj, če bo sama. Idealno je, da jo namestite kot dopolnilo k neonski razsvetljavi ali več žarnicam na ustrezni svetilki.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia
Audrey
3 sporočila
audrey fr
Pozdravljeni, kupil sem to žarnico za svojo vodno želvo. Ali moram dodati še UV neonsko cev?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,Ta žarnica že vključuje UVB in UVA žarke.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia
Emmanuelle
3 sporočila
emmanuelle fr
Pozdravljeni, ali je UVB raven te svetilke zadostna za pogona (terarij je približno 1 meter širok, 60 cm visok in 50 cm globok)? Na kakšno vrsto nosilca bi lahko postavili to svetilko (za različico 125)? Ali je to svetilka, ki potrebuje balast?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,Da, v teoriji bi to moralo biti zadostno za pogona. Nosilec za vijačenje, E27.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia
auguste
9 sporočila
auguste fr
Ali je žarnica z 125 W primerna za mladega pogona? Hvala vnaprej.
christophe
18 sporočila
christophe fr
zdravo, imam pogono, moj terarij meri 120/50/60 in rad bi vedel, ali bi bila žarnica primerna za moj terarij. Hvala, nasvidenje.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,Da, ta žarnica bi bila primerna.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia
auguste
9 sporočila
auguste fr
Pozdravljeni, imam Hermannovo želvo - ali bo za terarij velikosti 80L45p60h dovolj? Priložen je nosilec za vejo za žarnico ali samo žarnica.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,Priporočamo žarnico 40,50 vati z UVB cevjo 5.0.Lepo pozdravljeni,Ekipa Zoomalia
anthony
10 sporočila
anthony fr
ponovno pozdravljeni, če vzamem to žarnico, ali moram pustiti že nameščeno fluorescenčno žarnico Repti Glo 2.0 26W v terariju?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Načeloma ne, ker žarnica vse v enem Solar Glo omogoča ustrezno ravnovesje ultravijoličnih žarkov (vključno z UVA in UVB), vidnih in infrardečih (toplote) v eni sami žarnici.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
anthony
10 sporočila
anthony fr
Pozdravljeni, za ogrevanje steklenega terarija velikosti 80x40x50, ki bo vseboval bradato agamo, bo to ustrezalo? Če da, katera moč žarnice je primerna, 125 ali 160? Ali je potrebno dodati ogrevalno podlogo? Zunanja temperatura prostora je približno 20 stopinj Celzija.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,Priporočamo vam uporabo 160-vatne svetilke. Dodate lahko še vrvico, grelno ploščo itd... (za noč), saj mora biti za pogona temperatura približno 20-22 stopinj ponoči, čez dan 32-37 stopinj ter vroča točka blizu 40 stopinj.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia
Aurélie
7 sporočila
aurélie fr
Imam vodno želvo (pelomedusa subrufa), in moj grelec segreva vodo na 25°C, zato bi potreboval grelno žarnico, da prinesem še malo več toplote (ne presega 30°C) ter potrebujem UV svetlobo, zato sem želel kupiti to žarnico, ki je vse v enem, saj bi mi vzela manj prostora kot dve luči (ena za toploto in ena za UV). Ali bi bila ta žarnica primerna?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,Ta žarnica bi bila popolnoma primerna.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia
Aurélie
7 sporočila
aurélie fr
In kakšna je razlika med 125W in 160W?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, to je odvisno od potreb po UV osvetlitvi in ogrevanju vašega plazilca / terarija. Več informacij najdete na: http:/exo-terra.com/fr/products/solar_glo.php

Lep pozdrav,
Frédéric

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo