Vprašanja, razprave o izdelkih Vzgojni oprsnik Top Trainer

14 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Anastasia
1 sporočila
anastasia fr
Dober večer, moj pes je mešanec med patoujem in border collijem, ima dolg in ozek gobec, kot border collie. Vidim, da jih je zmanjkalo, upam, da bodo spet na voljo. Ali bi bil sicer model za labradorca primeren? Je priložena navodila za uporabo? Hvala.
YOHANA
1 sporočila
yohana fr
Pozdravljeni vsi, imam beaucerona v križanju z nemškim ovčarjem. Obseg njegovega vratu je 63 cm, obseg njegovega gobčka pa je 27 cm. Katere velikosti bi mi priporočili jermen za šolanje? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, referenca 31101 bo ustrezala za vašega psa. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
seri
1 sporočila
seri fr
pozdravljeni, imam mešanca med pudljem in bišonom. Obseg njenega vratu je 23 cm in obseg gobčka je 14 cm. Katero velikost mi svetujete zanjo, prosim?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, priporočamo velikost XS. S spoštovanjem, ekipa Zoomalia
michele
2 sporočila
michele fr
imam dve leti staro nemško ovčarko, ki res močno vleče. Mislite, da bi mi lahko vaš oprsnik pomagal? Če da, katero velikost naj naročim? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Priporočamo vam to velikost: 31104 Trener, XL: obseg gobca 46 cm - dolžina 54-66 cm - danskega tipa S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
lucille
1 sporočila
lucille fr
Pozdravljeni, Imam pinčerja, obseg vratu je 30/31cm in obseg gobca je 15cm. Ali je pas S nastavljiv? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Pasji povodec velikosti S je nastavljiv, zato ne bi smelo biti težav. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
Marie
1 sporočila
marie fr
Pozdravljeni, Ali komplet za vzgojo psov vsebuje vse, kar vidimo na sliki? Če ne, kateri del vključuje komplet in katere dodatke je treba kupiti, da bi imeli enako opremo kot na sliki. Slišal sem za te izobraževalne pasove, vendar jih še nikoli nisem videl. Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Zdravo, Ta izdelek vsebuje samo oprsnico. Če želite imeti celoten komplet, kot je prikazano na sliki, morate dodati polzatezno ovratnico, povezovalni pas in povodec. -https://www.zoomalia.com/animalerie/premium-collier-semi-etrangleur-noir-p-16193.html -https://www.zoomalia.com/animalerie/premium-accouple-p-11304.html -https://www.zoomalia.com/animalerie/classic-laisse-p-13386.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
olivia
1 sporočila
olivia fr
Pozdravljeni, zanima me, kakšno velikost bi mi priporočili za haskija?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,Izberite model L/XL referenca 31103.S spoštovanjem,Ekipa Zoomalia.
pascal
2 sporočila
pascal fr
kako izmeriti velikost psa velikost vratu mojega psa je 31 cm jack russell rad bi vedel, kaj naj vzamem za komplet, ki je na sliki povodec in ovratnica
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Velikost S bi morala načeloma ustrezati za Jack Russella. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo