Vprašanja, razprave o izdelkih Voziček za pse Zolia Twizy
14 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
4 sporočila
angélique
Pozdravljeni, imam bretona, ki tehta 11 kg. Ali je to zanj primerno?
2 sporočila
aurélie
Dober večer, moja psička Jack Russell, ki tehta enako kot vaš pes, leži v vozičku brez težav.
4 sporočila
angélique
Ja, ampak jack russell je tudi manjši od španjela. Ali je še kaj prostora, ko leži?
2 sporočila
aurélie
Ja, ona ima še vedno prostor
4 sporočila
angélique
Če imate fotografije, bi jih rad videl
1 sporočila
daniel
Pozdravljeni, mislim, da bo španjel prevelik
3 sporočila
muriel
Dober večer, ali je voziček dovolj velik za majhnega psička s 3 kg in majhnega psička s 5 kg?
1 sporočila
cécile
Pozdravljeni, da, eden za drugim. Svojega buldoga težkega 11 kg dam notri, vendar se ne bodo mogli premikati.
1 sporočila
mona
Jaz imam dva zajca, enega težkega 7 kg in drugega težkega 2 kg. Mislim, da bi sicer šlo, vendar se lahko mreža spredaj zlahka pretrga z enim ugrizom. In ker je voziček zelo lahek, bi ga vaš zelo aktiven pes notri z lahkoto poškodoval. Vendar pa je voziček na splošno prostoren in zelo praktičen.
1 sporočila
pascale
Ta voziček je zelo priročen in v njem lahko sta dva psa. Vendar bodite previdni pri vožnji, saj nima nobenih vzmetenj. Z mojima dvema čivavama sem zelo zadovoljna.
1 sporočila
christele
Ja, brez skrbi. Glede kakovosti ničesar ne morem očitati. Popolna
1 sporočila
murielle
Ja, zelo dobro, moji mali jack russell je zelo všeč, celo gimnastiko dela notri. Zelo praktično, ker moja fifika, ki noče ostati sama v stanovanju, lahko zdaj z mano obiska trgovine, ki ne dovolijo naših živali, in to mi omogoča, da imam proste roke namesto da bi jo morala nositi na rokah. Z vozičkom sem zelo zadovoljna in je tudi enostaven za zlaganje.
3 sporočila
muriel
Najlepša hvala, naročil bom. Moja majhna chihuahua Daphne se težko giblje zaradi artritisa v kolku in zato jo nosim. In Flor, malteški bišon, je len, tako da jo nosiva izmenično, ampak po nekem času me začne boleti roka.
1 sporočila
maryclaude
zelo zadovoljna s svojim vozičkom, poleg tega odraža voziček za otroka. Sprehajam svojo mačko Lolo, ki je stara 11 let in tehta 6,5 kg, vse je zelo v redu, opazuje lahko spredaj, zadaj in ob straneh, po drugi strani pa ji zaradi varnosti dam oprsnico in povodec, ko je v vozičku, udobno leži na flisu, super je. Na ulici otroci mislijo, da je to dojenček in pravijo prijateljem: pridi pogledat, to je mačka!!!!!!!! Zelo zabavno
1 sporočila
suzanne
Je je voziček dovolj velik za vaša 2 mala psa? Je dober trden izdelek in lep, moji dve mački ga obožujeta in spita notri, moja majhna 6kg psička pa se z lahkoto prilega notri.