Vprašanja, razprave o izdelkih Zolia Zen Falls - 2L - Pitnik za mačke in male pse
51 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
caroline
Rad bi vedel, kakšni so stroški elektrike, če je naprava priklopljena 24 ur na dan.
25 sporočila
violette
Pozdravljeni. Ta vodnjak je odličen in eden izmed mojih mačk je še posebej "nor" nanj. Toda nagajivec vedno s šapo odstrani zgornji okrogli del (ki ga imenujem klobuk). Potem lahko pol ure opazuje, kam se pretaka voda! :)) Rad bi, da tega ne more odstraniti, saj se mi zdi, da dobro ščiti vodo in odprtine... Ima kdo kakšno idejo? Hvala!
1 sporočila
aurore
Pozdravljeni, Moj maček je počel isto, zato sem preprosto uporabil lepilni trak. Zamenjam ga, ko moram očistiti fontano. Še nisem našel druge alternative, toda lepilni trak dobro drži...
2 sporočila
ashley
Pozdravljeni, na fotografiji ne vidim nobene žice, ali gre za brezžični vodomet?
2 sporočila
maybeline
Ta fontana ima dolg kabel, ki omogoča, da jo postavite na tla, tudi če se vtičnica nahaja višje.
2 sporočila
karine
Dober večer, Tudi jaz čakam na odgovor na to vprašanje. Ne bi smelo dolgo trajati. Moja sogovornica pri Zoomalia je želela številko mojega naročila. Torej, nadaljujemo.... Lep večer.
2 sporočila
charline
Pozdravljeni, zadnje čase fontana povzroča hrup. Ali je mogoče kupiti samo črpalko? Katera referenca je? Hvala
274 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Črpalka je na voljo v servisni službi. Da bi obdelali vašo zahtevo, vas vabim, da pošljete zahtevo neposredno prek naročila. Naš servisni oddelek bo z veseljem odgovoril na vašo zahtevo.
Želim vam lep dan.
Nathalie iz Zoomalia
Črpalka je na voljo v servisni službi. Da bi obdelali vašo zahtevo, vas vabim, da pošljete zahtevo neposredno prek naročila. Naš servisni oddelek bo z veseljem odgovoril na vašo zahtevo.
Želim vam lep dan.
Nathalie iz Zoomalia
3 sporočila
julie
Za konec: celotno vodo v fontani zamenjam približno vsakih 10 do 15 dni največ. Ko nivo vode pade, dodam ustekleničeno vodo, dokler ne zamenjam celotne. Razen če vidim, da je umazano od sline, haha. Zvok fontane je le, če je nivo prenizek! Drugače je odlična. Ne ustvarja nobenega zvoka. Odkar jo imam in sem predvsem ločila od skled s hrano, moji mački pijejo precej več. * Da, mačke nimajo rade vodnega vira blizu hrane! Res sem zadovoljna s tem izdelkom. Enostavno, leto dni uporabe in brez posebnih težav. Treba je le dobro vzdrževati.
5 sporočila
rodolphe
Dober večer, Julie, ali to pomeni, da vaši spremljevalci pijejo le 2 litra vode na četrt meseca? Resnično sem presenečen.
3 sporočila
julie
Dober večer, Ne, pravilno sem zapisal, da ko raven pade, dodam vodo. Znova z ustekleničeno izvirsko vodo nad tisto, ki je že prisotna. Celotno menjam približno vsakih 10 dni. Vse izpraznim, vse očistim in nato vedno napolnim z izvirsko vodo. Oba pijeta veliko. Raven pade že v treh dneh!
3 sporočila
julie
Pozdravljeni vsi, Ponoči lahko aparat izklopimo (čeprav ne oddaja hrupa, zato to morda ni nujno potrebno). Predvsem pa voda ne bo več filtrirana, zaradi česar se bodo na površini nabrali drobni prašni delci, nevidni očem. Zjutraj, ko bo naprava ponovno delovala, se bodo ti čez noč nabrani ostanki zopet pomešali z vodo. Zato resnično ni nobenega smisla v tem!! Za vse, ki so nezadovoljni s proizvodom zaradi okvare črpalke... osebno jo uporabljam že več mesecev brez težav! Filtre menjam vsak mesec. In kar je najpomembneje: v aparat ne nalivam vode iz pipe!!! Pustite vodo iz pipe stati v skledi in po nekaj dneh boste videli kamenec!! Nočem, da taki delci preidejo v črevesje mojih mačk! S tem se tudi izognem zamašitvi črpalke.
25 sporočila
violette
Dober večer! Rad bi namestil to fontano v sobo, do katere imajo moji mački dostop le podnevi (kakorkoli že, ponoči spijo z nami in imajo druge vire vode v hiši). Ali jo lahko ponoči izklopim ali to ni priporočljivo? Hvala za vaše mnenje!
5 sporočila
rodolphe
Dober večer, pravkar sem prebral pripombe vsakega posebej in moram reči, da sem nekoliko presenečen. Zakaj pustiti, da majhna črpalka deluje 24 ur na dan, 7 dni v tednu, če lahko preprosto uporabite povezano vtičnico ali programator, da se črpalka ponoči, na primer, spočije ali glede na vaše potrebe in odsotnosti za nekaj ur ustavi? Kakšen je smisel, da deluje neprestano? Kljub temu je po mojem mnenju zelo dober izdelek.
5 sporočila
rodolphe
Dodajam pa, da je vseeno priporočljivo vsaj enkrat na dan zamenjati vodo. Vseeno pa to ne zavezuje nikogar, saj je vsakdo svoboden, da ravna po svoje.
5 sporočila
rodolphe
Dodajam, kljub vsemu, se mi zdi dobro, da se voda zamenja vsaj enkrat na dan. To je moje osebno mnenje, vendar je vsak svoboden, da stori, kot želi.
1 sporočila
eiane
Pozdravljeni, ne vidim odgovora na Emiline vprašanje: ali ima ta izdelek garancijo? In koliko časa? Hvala za vaš odgovor, saj sem kupil ta aparat aprila 2021, in črpalka je res vedno šibkejša, kljub temu da vse čistim enkrat na teden..... skratka, voda skoraj ne teče več....
44 sporočila
sophie
Pozdravljeni, vse informacije boste našli v naših splošnih pogojih: https://www.zoomalia.com/information/cguboutique/S spoštovanjemSophien iz Zoomalie
6 sporočila
carole
TUKAJ MISLIM, DA JE STRAN TUKAJ, DA ODGOVORI, KER ČE AKCIJA FONTANE NE DELUJE VEČ ALI MANJ, TO PRIDE ZARADI PRIKLJUČKA, TOREJ MAJHNEGA MOTORJEKA NA DNU FONTANE, KI JE NAPAJAN Z ELEKTRIČNIM PRIKLJUČKOM, ZATO SE SPRAŠUJEM, ALI STRAN PRODAJA TA DEL, KER JE PRINCIP FONTANE, DA JE VODA V AKCIJI, KI SPODBUJA ŽIVALI, DA PIJEJO. HVALA VAM, DA TO PREVERITE IN NAS O TEM OBVESTITE.
6 sporočila
carole
VRNITEV GLEDE VAŠE ZAHTEVE GLEDE MOTORJA BOLJ AKTIVNEGA, v ta namen sem ravnokar prebral, da se lahko blok, ki služi kot motor na dnu fontane, polni prek USB, če slednji izgubi svojo moč. Če imate torej USB polnjenje in je rezultat slab, potem je v tem primeru baterija motorja te črpalke prazna. V tem primeru se obrnem na ZOOMALIA, ali je prodaja motornega bloka fontane možna pri znamki? Če da, odlično, če ne, je to treba storiti, kaj lahko potem storimo? Hvala vam
1 sporočila
delphine
Pozdravljeni, se črpalka samodejno ustavi, ko zmanjka vode?
2 sporočila
frederique
Pozdravljeni,Črpalka se ne ustavi, deluje neprekinjeno. Preveriti je treba, če je prisotna minimalna količina vode…
1 sporočila
morgane
Pozdravljeni, da, fontana se izklopi, če ni dovolj vode, to se mi je že zgodilo. Takoj ko dodate vodo, se spet zažene.
6 sporočila
carole
ZDRAVO NA FONTANI, POSODA, KI PREJEMA VODO, IMA INDIKATOR RAVNI, KI VAM OMOGOČA, DA VIDITE, KOLIKO VODE JE ŠE! V nasprotnem primeru je ta fontana popolna, če živali pozimi ostanejo notri in posledično pijejo manj pogosto zunaj. Za mačka iz hiše, Pabla, ta samo želi piti deževnico na dvorišču. S prihodom mraza ni šel ven, zato so bili nekateri problemi. Mačke morajo zaradi prehrane piti precej vode. Kupil sem to fontano brez prevelikega upanja, velik dvom pa se je pojavil, ko je Pablo pogledal fontano z izrazom "meh", mislil sem si, da je vse izgubljeno! Ampak v nekaj dneh sem ga opazil, da jo uporablja! To je bilo pravo veselje, saj sem vedel, da je hidriran! In mirno, ker ima v hiši vse, kar potrebuje, uživajoč v toplini doma. Namestitev je zelo preprosta, celo preveč, in iščemo zapletenost (lol). Nato pri vzdrževanju zamenjajte vodo, čiščenje fontane enkrat na teden ali dva, odvisno od, za filtrirno kartušo pa zamenjavo enkrat na mesec, torej vsak mesec. Fontana je tiha, motor črpalke je majhen, in zvok fontane, torej tekoče vode, je pomirjajoč tudi za živali, Pablo pa uživa gledati, preden pije iz nje. Mislil sem, da je vse te informacije vredno deliti z vami, da bi izvedeli več za dobrobit vaših živali ali vašega varovanca. Želim vam lepo sprejetje teh elementov in vse najboljše vam in vaši živali za leto 23, čudovito leto in odkritje te fontane. Lep pozdrav
1 sporočila
emilie
Živjo, ali ima ta izdelek garancijo?
1 sporočila
ida cecilia
Pozdravljeni, ali se ta fontana povezuje na polnilnik prek USB priključka? Hvala
1 sporočila
géraldine
Pozdravljeni, ja, točno tako, to je USB vtič, ki se priključi na polnilec
1 sporočila
martine
Pozdravljeni, Imam to fontano in se pravilno poveže s polnilnikom preko USB priključka. Mimogrede, moja mačka obožuje to fontano in je zelo tiha, odlično!
2 sporočila
axelle
ja, to je mogoče storiti!
5 sporočila
virginie
da, to je USB priključek
6 sporočila
carole
vprašanje torej o tem USB polnjenju motornega bloka fontane kako dolgo lahko pričakujemo polnjenje tega bloka prek USB, ker imamo tukaj baterijo kot pri telefonu, kako dolgo je pričakovana življenjska doba te baterije, ali prodajate, če je baterija mrtva, drug polnilni motorni blok, v kateri odpadek ga naj odložim, domnevam, da v tistega za baterije, mislim v smislu ločevanja odpadkov, lep pozdrav, hvala
3 sporočila
samuel
Pozdravljeni, ali ima fontana vodotok kot model z rožo ali je to samo premikanje vode v posodi? Nisem prepričan, če sem bil dovolj jasen. Hvala vnaprej.
1 sporočila
francoise
Dober večer, Samuel T. Voda ne teče z višine, kot bi lahko videli na cvetu. Cev pristopi tik ob robu fontane, kar povzroči, da voda na površju malo vre. Moj maček to obožuje. Upam, da sem bila jasna, čeprav to ni lahko razložiti.
1 sporočila
laurence
Pozdravljen Samuel T., fontana ne oblikuje rože, vendar voda vedno kroži po površini. Če jo postavite v manj ogrevan prostor, voda ostane hladna. Fontana ne proizvaja nobenega hrupa in moj maček se je nanjo hitro navadil. Ko je napolnjena, njena kapaciteta omogoča približno petnajst dni samostojnega delovanja. Izdelek po razumni ceni in skladen z mojimi pričakovanji.
1 sporočila
murielle
Pozdravljeni, črna gobica, ki se nahaja na črpalki, je poškodovana in bi jo rad zamenjal, vendar ne vem, kje najdem to nadomestno komponento? Preveril sem na spletni strani, a ničesar nisem našel
3 sporočila
oceane
Živjo, tudi jaz bi se rad spremenil, vendar tudi jaz ne najdem poti
1 sporočila
aurélie
Morda bi majhen kos oglenega filtra (ki ga najdemo za kuhinjske nape) opravil delo? Izrezan v enakih dimenzijah bi moral zadostovati!
2 sporočila
claude-nicole
"Majhna črna gobica" je filter, kot ga imajo sesalniki. Razreži na ustrezno velikost.
1 sporočila
karen
Pozdravljeni. Našel sem povezavo do te gobice: https://www.zoomalia.com/animalerie/filtre-de-remplacement-pour-fontaine-chat-trixie-vital-flow-p-37462.html
17 sporočila
laure
Pozdravljeni, bi fontana ustrezala zajcu?
1 sporočila
ismail
Ne, mislim, da fontana ni primerna za zajca. Ne razumem se na zajce, imam pa svakinjo, ki jih je imela že več. Fontana je previsoka za zajca.
2 sporočila
sabine
živjo, ali bo, če pride do izpada električne energije, ta fontana še vedno imela vodo v notranjosti, da bo moj maček lahko pil, kot iz sklede. Hvala
1 sporočila
jean-robert
Na žalost brez elektrike ni vode
2 sporočila
aurélie
Pozdravljeni, brez električne energije voda ne more priteči nazaj, zato maček ne more piti.
2 sporočila
delphine
Ne, če fontana ni več napajana s tokom, voda ne bo več dotekala na površje sklede.
1 sporočila
corinne
Pred kratkim, pred dvema mesecema, sem kupila to fontano in res je, na začetku ni bilo nobenega šuma. Nato pa hitro, po enem dnevu, se pojavi šum vode. Zdaj pa s plastično palico nežno, a z nekaj pritiska pritisnem na plastično cevko, od koder teče voda, in šum izgine. To je moj trik. Drugače pa fontano mara samo ena mačka. Ostale nanjo ne dajo veliko. Škoda.
2 sporočila
claude-nicole
Hvala za informacijo o "la petite éponge", bom pogledal na spletni strani.
1 sporočila
elise
Pozdravljeni, trenutno imam vodnjak, ki sploh ne ustvarja hrupa, ko je poln (1,5L), vendar ko moj maček malo popije in ostane še lahko 1L, začne ustvarjati veliko hrupa tekoče vode. Ali ima ta fontana to pomanjkljivost? Hvala vnaprej za odgovore.
2 sporočila
aurélie
Pozdravljeni,Ko se nivo vodomet zmanjša, se sliši tudi zvok tekoče vode, vendar ni močan, nič motečega se mi zdi.
1 sporočila
alexandre
Pozdravljeni,
Res je, ko je nivo nizak, lahko slišite rahlo šumenje vode. Vendar se mi to ne zdi moteče, ampak celo sproščujoče.
Res je, ko je nivo nizak, lahko slišite rahlo šumenje vode. Vendar se mi to ne zdi moteče, ampak celo sproščujoče.
2 sporočila
delphine
Torej, zame oprostite, ampak poskusila sem dvakrat, in obe fontani tega modela sta začeli zelo hrupno že od prvih dni.
2 sporočila
axelle
rahel hrup, ampak v primerjavi s tisto, ki sem jo imel prej, je neprekosljivo!