Vprašanja, razprave o izdelkih
23 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
sylvie
Moja fontana, kupljena pred 15 dnevi, pušča na mestu, kjer je kabel za napajanje črpalke. Napolnil sem jo z malo manj kot dvema litroma vode in plovec je skoraj povsem na vrhu. Kaj se dogaja? Imate enake težave? Če dam manj vode, je plastika skoraj suha ... Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, V okviru poprodajne storitve vas vabimo, da se neposredno obrnete na našo službo za stranke prek sledenja vašemu naročilu. Služba bo storila vse potrebno, da vam hitro odgovori in po potrebi stopi v stik z dobaviteljem izdelka. Lahko pa tudi pokličete našo službo za stranke na številko 0 892 494 028 (od ponedeljka do petka od 10.30 do 12.30 in od 14.30 do 17.30). S spoštovanjem, ekipa Zoomalia
1 sporočila
jessica
Pozdravljeni, kupil sem vodnjak s prostornino 3 litre in rad bi kupil dodatne filtre, vendar ne vem, katere izbrati.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Polnjenja so naslednja: https://www.zoomalia.com/animalerie/recharge-pour-fontaine-chat-3l-fresh-clear-p-6651.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
cindy
Pozdravljeni, po enem mesecu uporabe fontana že ne deluje več. Kaj naj storim? Ali je še v garanciji? Hvala za vaš odgovor
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Zahvaljujemo se vam, da ste stopili v stik z našo službo za stranke glede naročila, na katerega se nanaša vaša težava. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
oana
Prosim, povejte mi, katero od "Catit" oglašujete po ceni 22€95, Fresh & Clear ali Senses? Ne gre za isti model, celo filtri so različni in vaše fotografije mi prav tako ne pomagajo, saj imate slike pomešane s Fresh & Clear in Senses. Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Članek za 22,95 € je fontana za vodo Fresh-clear Compact za mačke modra 3L, ki ustreza tretji fotografiji. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
carine
Pozdravljeni, rad bi vedel, katera fotografija ustreza modelu Cat It Senses 3L, saj sta dve popolnoma različni fotografiji fontan. Ali mi lahko tudi navedete razlike med tema dvema fontanama, prosim? Hvala, s spoštovanjem
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, tretja fotografija ustreza vodnjaku Catit Design Senses Drink s filtrom za mehčanje vode, 3 L. Prva fotografija ustreza kompaktnemu vodnjaku Fresh-clear za mačke, modre barve, 2L. S prijaznimi pozdravi, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
gaëlle
Pozdravljeni, rad bi razumel, zakaj polnila 3L niso združljiva s fontano 2L, saj ne prodajate polnil 2L.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, spodaj boste našli filtre za vodnjak 2L: https://www.zoomalia.com/animalerie/filtres-de-rechange-pour-fontaine-fresh-clear-filtres-2l-p-18248.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
sabrina
Pozdravljeni, prejel sem vodnjak 2L, vendar bi rad vedel, če je normalno, da je napajalni blok topel, ko je priključen na vtičnico? Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, svetujemo vam, da kontaktirate našo službo za pomoč strankam preko sledenja vašemu naročilu. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
martine
Pozdravljeni, Ali je motor mogoče enostavno zamenjati v primeru okvare? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Zdravo, Motor lahko zelo enostavno zamenjate, vendar so okvare ali napake izjemno redke! Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
amélie
Pozdravljeni, ali so nadomestni filtri, ki se prodajajo ločeno, primerni za fontano 2L (označeno je za fontano 3L)? Hvala vnaprej za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ne, ti filtri niso ustrezni. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
elody
Pozdravljeni, zanima me, ali ob nakupu pitnika priložite tudi polnilnik, ali ga je treba kupiti posebej?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta fontana je naprodaj s filtrom. Če kljub temu želite kupiti zamenljiv filter za vašo fontano, tukaj je povezava, ki vam omogoča dostop do strani izdelka: https://www.zoomalia.com/animalerie/recharge-pour-fontaine-chat-3l-fresh-clear-p-6651.html Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalia
3 sporočila
fanny
Pozdravljeni, katere so dimenzije te fontane? Imam mucka, starega 2 meseca, zato se sprašujem, ali ne bo prevelika.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, za mladička, ki je star 2 meseca, je to morda preveliko. Fontana za vodo je namreč visoka 17 cm in ima premer 21 cm. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
pierre
Pozdravljeni, mogoče je uporabiti fontano za mucka, vsaj za mojega!
2 sporočila
pierre
Na poti sem vzel tega iz tega vodiča: https://www.ajouteraupanier.fr/animaux/fontaines-a-eau-chat/