Vprašanja, razprave o izdelkih Kapljice za oči Remend 0.4% za higiensko nego oči

100% stranke

priporočam ta izdelek

5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Josette
1 sporočila
josette fr
Pozdravljeni, koliko časa se ta izdelek ohrani po odprtju? V opisu je navedeno 60 dni, kar se mi zdi veliko. Lep pozdrav
Mélanie
1 sporočila
mélanie fr
Dober večer, Ali je mogoče izdelek dajati mladičem? S spoštovanjem
MARIE
2 sporočila
marie fr
Povprašajte svojega veterinarja pred tem.
Aurelie
1 sporočila
aurelie fr
Pozdravljeni, osebno mislim, da da, ker so moji mladički imeli coryzo in mi je veterinar predpisal kapljice za oči, ki jih uporabljam tudi pri svojih odraslih mačkah in psih. Lep dan in veliko poguma pri oskrbi vašega malega mucka
mireille
1 sporočila
mireille fr
Pozdravljeni, ta izdelek mi je predpisal veterinar po operaciji oči in ga je mogoče uporabljati tudi pri mladičih. Pred uporabo dobro očistite oči z raztopino ocryl. Že 8 let uporabljam te izdelke in nimam več težav. Lep pozdrav in dobro skrbite za svojega mladiča.
Christiane
1 sporočila
christiane fr
Dober večer, jaz ga uporabljam za svojega psa, ki ima preveč suhe oči, vsako jutro mu dam kapljico

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo